Snel en goed

Donderdag gebeld voor APK op vrijdag. Geen probleem. Op vrijdag gevraagd of een kleine beurt erbij ook mogelijk was. Ook geen probleem. Netjes telefonisch op de hoogte gehouden en scherpe prijs. Na 4u auto klaar. Hier kom ik terug (!)

Toppers!

Staan altijd zo snel mogelijk voor je klaar en snelle service

net en prima betrouwbaar bedrijf

altijd netjes en goed geholpen en een eerlijk advies

Top geregeld

En niet te duur

ben blijkbaar tevreden

na pl/m 50 jaar worden wij nog altijd cor. verzorgd.

Fijne garage met vriendelijk personeel.

Was vergeten mijn auto apk te keuren en bent toen zonder een afspraak te maken de garage receptie binnen gelopen. Ik werd meteen geholpen en kon wachten op de apk keuring. En was binnen 15 min weer op pad.

Uiterst correcte service en communicatie

Bij 1e bezoek aan garage goede ontvangst en duidelijke uitleg gehad over de werkwijze. Ook tussendoor telefonisch contact gehad over extra onderhoud. Jullie hebben er zeker een nieuwe klant bij.

Goede service en uitleg vriendelijk personeel.

Goede kwalteit

Service is goed en de kwaliteit is ook goed

Uitstekend en behulpzaam!

Nu al enkele keren bij Burlet geweest, de service is echt uitstekend. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel waar je alles aan kunt vragen!

Snel correct en vriendelijke dienstverlening

Grote of kleine storingen APK of glas reparaties altijd top

Geweldig al vele jaren.

De warme familiaire sfeer de voortreffelijke service en het eerlijke verhaal. Zolang wij nog autorijden is er voor ons maar één garage die aan onze auto komt. We hebben volledig vertrouwen.

Snel en duidelijk

Auto was snel klaar en duidelijke uitleg en communicatie vooraf over evt aanvullende kosten

Al jaren trouwe klant, ben zeer tevreden!

Mike en zijn werknemers zijn vriendelijk en werken snel om het probleem op te lossen Een mooi familie bedrijf.

Top service !!

Snelle service, duidelijke communicatie & eerlijke prijs. Daarbij krijg je de auto netjes verzorgd terug.

Uitstekende service

Snelle goede en duidelijke afspraken

apk en kleine beurt

Verrichte arbeid is prima. Vriendelijk. Verder geen negatieve ervaring met dit bedrijf.

Goed geholpen goede service klantvriendelijk. Geen min punten. Dankjewel. Met vriendelijke groet, Ria Meijers.

Zéér correct geholpen

Alles naar tevredenheid, zeker aan te bevelen

Goede uitleg en wat hieraan te doen

Voor APK gegaan. Goede uitleg gegeven wat er moest gebeuren, ook laten zien Alles netjes uitgevoerd met een goede service.

goed.kan je op rekenen goed voor vertrouwen

ik ben dik tevreden

Een zeer goede service vriendelijke monteurs en personeel en een goed uitleg.

nette service!

apk service uitgevoerd, zeer tevreden!

prima service

Snel en adequaat