Goed geholpen goede service klantvriendelijk. Geen min punten. Dankjewel. Met vriendelijke groet, Ria Meijers.

Zéér correct geholpen

Alles naar tevredenheid, zeker aan te bevelen

Goede uitleg en wat hieraan te doen

Voor APK gegaan. Goede uitleg gegeven wat er moest gebeuren, ook laten zien Alles netjes uitgevoerd met een goede service.

goed.kan je op rekenen goed voor vertrouwen

ik ben dik tevreden

Een zeer goede service vriendelijke monteurs en personeel en een goed uitleg.

nette service!

apk service uitgevoerd, zeer tevreden!

prima service

Snel en adequaat

Deskundig, transparant en vriendelijk!

Afgelopen week onze auto gebracht voor een 'kleine onderhoudsbeurt', werden netjes gebeld om door te geven wat uit de controle kwam, wat vervangen moest worden werd open besproken en alle alternatieven (merken) werden besproken, zodat ik zelf kon bepalen welke prijs ik uit wilde geven aan de onderdelen (binnen de marge natuurlijk). Bij het ophalen kreeg ik een duidelijke, vriendelijke en uitgebreide uitleg over welk onderhoud zij uitgevoerd hadden. Hier komen wij zeker terug!

Bellen altijd netjes als de kosten hoger worden dan verwacht als er iets kapot is om te overleggen of je dit gemaakt wilt hebben. Bellen altijd als de auto klaar is en zijn eerlijk over de prijs.

Top service

Je hoeft maar te bellen en ze staan zo snel Mogelijk zo niet meteen voor je klaar . Duidelijke afspraken.

Vertrouwd

Goede service en kwaliteit. Voelt vertrouwd.

Altijd goede srvice

Altijd goede service

deskundig vakkundig en snel

vaklui aan het werk

Transparant en eerlijk

Burlet stelt eigenlijk nooit teleur. Altijd transparant qua prijs, meestal wordt na de 'diagnose' eerst gebeld om te overleggen en om toestemming te vragen. Eerlijk in hun adviezen of iets wel of niet direct noodzakelijk is om te repareren. Burlet is een fijne garage waar ik al jaren tevreden over ben en ik graag een stukje voor rij!

Helemaal goed, altijd.

Cijfer 10, uitstekend!

Altijd flexibel en correct

Denken mee en overleggen altijd voordat iets wordt uitgevoerd

Kundig en vriendelijk personeel.

Duidelijke afspraken en kundig personeel.

Afspraak gemaakt via internet en goed en vakkundig alles afgehandeld met hele leuke mensen op kantoor en werkplaats en natuurlijk de lieve hond.

Heel goeie survice.

De nieuwe voorraam van mijn auto is netjes en snel verholpen.

Geweldige service,ík ben zeer tevreden.

Ík ben snel en vakkundig geholpen.

Top service!

Uitstekend geholpen!

Uitstekende service

Ik word altijd direct geholpen.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen