Al jaren zijn we tevreden klanten.
Zéér goed bedrijf afspraak is afspraak nooit !! addertjes onder het gras. Goed teamwork en loyale directie erg klant vriendelijk en zéér betaalbaar !
Veel aandacht voor de eventuele reparatie. Rustig en prettig contact..
Had gaatje in band. Werd snel en adequaat geholpen
Vriendelijk. Er wordt niet verteld wat de kosten zijn. Gebeld zodra deze klaar is. Fijn.
Door ANWB naar deze garage versleept en daar gerepareerd.
Ze helpen keurig en blijven ook doorzoeken naar het probleem. Eenmaal gevonden krijg je goede, duidelijke uitleg en zijn ze transparant over de prijs. Top!
Heel vriendelijke meneer bij de receptie en verder vlot en uitstekend geholpen.
Vakmensen
Aardige mensen, vakbekwame monteurs en altijd even tijd als je met iets onverwachts binnenkomt. Kan niet anders dan 5 sterren geven!
Vriendelijk personeel, snelle hulp bij vervangen lekke band. Gewoon een goeie garage!
Een aanrader om uw auto te kopen en te laten repareren. Ook een leenauto....zo handig. Goed overleg en advies.
Bovenkamp is voor mij de garage waar het een auto van het merk Fiat altijd in goede handen is geweest. Dat vind ik belangrijk voor mijn auto.
Prettig
Communicatie was helder. Ook werd er meegedacht wat wel en (nog) niet te repareren/ vervangen.
Keurig netjes geholpen
Combinatie onderhoudsbeurt en APK is binnen de afgesproken tijd uitgevoerd zonder complicaties. Prettige wachtruimte met koffie e.d.
Zie onder
Een zeer uitstekende garage. Zeer klantvriendelijk.
Al jaren klant, voor deze regio de beste dealer
Hele vriendelijke mensen, helpen je goed en komen hun afspraken na. De perfecte garage voor ons.
aardig aan de telefoon, mee zoeken naar ruimte op korte termijn, zodat we verder vakantie konden houden, dat was erg fijn. We hoefden niet lang te wachten en ook iets kleins wat we niet hadden aangekondigd werd met groot plezier verholpen. Hulde!
Voor 18 augustus afspraak gemaakt voor APK keuring. Krijg ik en boete van 159,- omdat hij 23 augustus nog niet is goedgekeurd...nauwelijks reparaties nodig (1 lampreflector, remleiding behandelen)
Al jaren klant bij garage Bovenkamp. Zeer tevreden met betrekking tot klantvriendelijkheid en service. Prettige omgang met het personeel en de reparaties worden naar mijn oordeel goed uit gevoerd.
Deskundig