Laden reviews...
212 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent vriendelijk personeel en betrouwbare service. Klanten wijzen op duidelijke communicatie en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en staat klanttevredenheid centraal.
Gewoon no nonsense. Goede service voor een redelijke prijs.
3 August 2026
Hans Smilde
Zwolle
Als er onderhoud gepleegd moet worden, wordt er bij bijzonderheden altijd eerst met mij overlegt. Verder wordt er altijd naar de goedkoopste oplossing gezocht.
2 August 2026
Nico
Vledder
Er werden geen extra kosten in rekening gebracht bij het aansluiten van de 2e huishoudaccu in onze camper op de massaschakelaar
29 July 2026
arjan en Janneke
Havelte
Zeer prettig geholpen
Peter
Vledder
Mijn ervaringen met het maken van de service-afspraak en de invulling van deze zijn allemaal positief. De afspraak is soepel gemaakt, het bedrijf is goed telefonisch bereikbaar en de afhandeling van de afspraak gaat volgens het afgesproken tijdschema. Daarbij is het personeel vriendelijk en goed aanspreekbaar. Al met al een prima garage.
Rob
Steenwijk
zie hierboven
Marcel
Doldersum
Vriendelijke mensen, die ook open staan voor een praatje
23 July 2026
Fantastisch zeer klanvriendelijk bedrijf
19 July 2026
Jolanda
Vledder
Het remprobleem werd snel en vakkundig geanalyseerd. Ik moest helaas wel 5 dagen wachten voordat het kon worden opgelost. Een goed teken op zich want men had het gewoon bere druk. Alle vervangen onderdelen werden mij getoond, waardoor de noodzaak van de reparatie mij als leek geheel duidelijk werd.
18 July 2026
Cees
Noordwolde
Eprdy gebeld als het klaar is
17 July 2026
Rob
Steenwijk
Je wordt fijn geholpen, vriendelijk super service
17 July 2026
Hennie Honing
Reduzum
Ik had problemen met de camper ondanks alle drukte toch een gaatje gevonden en alles goed gerepareerd.
Roelof
Staphorst
Vertrouwd, vriendelijk en behulpzaam. Fijne garage met expertise en vaste medewerkers.
Danny
Elim
Bovenkamp stond meteen klaar om mijn probleem op te lossen.
Nicolette
Willemsoord
Probleem met de koppeling, snel opgelost.
Arnold
Vledder
Wat een toppers!!! Erg dankbaar voor de hulp die CarCare ons gaf!! In onze reis naar Zuid Frankrijk stonden we na 1,5 uur bij Arnhem in de file en werd het erg warm in de auto. Ondanks het al 16.30 was, dichtsbijzijnde garage gebeld (CarCare Bovenkamp). Want met de verwachte 40 graden in Frankrijk en 2 kinderen in de auto konden we absoluut niet zonder airco. Onze auto is pas 3 jaar oud en merkdealeronderhouden, maar toch bleek dat de airco nodig aan service toe te zijn. Wat verklaarde dat de auto wel nog koelde wanneer we reden, maar in de file het niet meer aan kon. Uiteraard een hele opluchting, na een stressvolle situatie. Wij zagen onze vakantie al ten einde zijn... En ondanks dat het vrijdagmiddag (inmiddels na 17.00uur) was en door de beurt ruim na sluitingstijd uit kwamen, wilden ze ons toch graag helpen. Wat een service!! We zijn erg dankbaar voor de hulp! Klantvriendelijkheid een dikke 10 voor Carecare en personeel! Daarnaast hadden wij een ijskoude airco waar we vervolgens in zuid frankrijk blij mee waren!! Dus kwaliteit ook een dikke 10!
12 July 2026
Wouter
Heerenveen
Goede service, fijne garage.
10 July 2026
Wim
Beilen
Ik had mijn slot van de achterklep kapot van mijn vw Tiguan ze hebben een nieuwe voor mij besteld met een uur werd ik al gebeld dat hij er was helemaal top
8 July 2026
Marcel
Zutphen
Service met een glimlach Snel en accuraat
6 July 2026
W. H. Schomper
Hoogeveen
Altijd vriendelijk en behulpzaam
6 July 2026
Harm Schipper
Appelscha
Hele goede service, vriendelijk en goede prijs/kwaliteit! Altijd heel betrouwbaar!
5 July 2026
Ilse
Beilen
Beurten worden correct uitgevoerd.
1 July 2026
Arie Dijkmeijer
VLEDDER
Prima service en een duidelijk kostenplaatje na aanvraag hierover. De navolgende rekening klopte dan ook, dus geen verrassingen.
1 July 2026
loek