Goede ervaring
Review overzicht
Zeer klantvriendelijk
18 August 2026
Enschede
Goed geholpen na problemen met het roetfilter van mijn BMW. In plaats van een nieuwe kon schoonmaken ook. Bedrijf heeft kijk op BMW's en dat is een pré. Uitleg bij de auto over reparaties en afspraken nagekomen.
9 January 2026
Jan-Jaap Bats
Enschede
Ben erg tevreden over dit bedrijf, men is er deskundig en de tarieven lijken me redelijk. De werkplaats oogt netjes en opgeruimd, altijd een goed teken. Heb nooit het gevoel gehad dat er onnodige kosten in rekening worden gebracht, iets dat bij sommige autobedrijven maar al te vaak gebeurt.
2 June 2024
Hans
Enschede
Precies volgens afspraak gegaan.
15 April 2024
Johan
Enschede
Geen lange wachttijden om afspr te plannen.. Auto zelfde dag weer klaar. Weer na tevredenheid geholpen en afspraken worden nagekomen.
24 March 2024
Esther
Enschede
Service is altijd prima. Onderhoud en reparaties worden altijd prima uitgevoerd.
28 October 2023
William
Enschede
Ik word daar altijd vriendelijk en goed te woord gestaan.
4 August 2023
Jan Assen
Enschede
Al heel wat jaren ben ik tevreden klant bij dit bedrijf. De service is persoonlijk, vriendelijk en de werkzaamheden worden heel nauwkeurig uitgevoerd. Echte vakmensen bij Bösing.
27 July 2023
Ric
Enschede
Deskundig advies, denkt goed mee. Vlotte reparatie.
2 May 2023
saskia
enschede
Binnen 1 week afspraak mogelijk. Auto brengen,leenfiets mee. Correct geholpen.
15 March 2023
Esther
Enschede
Online afspraak kunnen plannen voor de bandenwissel, ging heel gemakkelijk. Kon rustig wachten. Vriendelijk ontvangen.
19 December 2022
Nick
Zwolle
Snel en vakkundig geholpen
8 November 2022
P.f.
Enschede
Alles correct geregeld. Leuke mensen. Nette prijs.
7 July 2022
Peter
Top bedrijf
11 May 2022
Marco
Enschede
In overleg voeren ze reparaties uit. Als er meer werk is of er worden onvoorziene gebreken gevonden wordt er contact opgenomen. Ook als er een reparatie “aan komt” wordt dit gemeld
29 April 2022
Peter Oost
Prima ervaring
26 April 2022
Enschede
actieve houding wat betreft het leasen
22 April 2022
michel
veurink
Al jarenlang tevreden klant bij garage Bösing. Ik wordt snel en vakkundig geholpen.
29 January 2022
William
Uitstekend en snel geholpen
25 October 2021
Arjen
Enschede
We stonden voor een moeilijke keuze. Een dure reparatie of auto voor nauwelijks een vergoeding aan de kant doen (sloper?) Voor raad kwamen we bij Bosing omdat we goede ervaring hadden bij de andere Bosing... en omdat we nu een Bovag garage wilden. Anita zocht op facebook (of zo) en kwam ze bij Bosing waar net een feestje voor Hans Heibrink was geweest. Ik kende Herman Heitbrink Bosch service van de techn. dienst bij Grolsch waar ik altijd gewerkt heb en fam. Heibrink kwamen bij Anita vroeger thuis in de Spar winkel aan de slankweg... Toen we bij jullie in de zaak kwamen was Hans er toevallig ook. Maar we werden direct goed geholpen met een voorlopig onderzoekje, afspraak gemaakt voor verdere beoordeling van de hele toestand van de auto die bleek goed genoeg voor de nogal kostbare reparatie. En er bleken hydraulische slangen van de schijfremmen verkeerd om gemonteerd en Willemsen heeft ooit nieuwe fuseepennen op de rekening gezet maar ze vergeten te monteren... afijn onze auto is nu prima met o.a. een andere versnellingsbak e.d. en gaat wel weer een tijdje mee. (Er komen op termijn ook onkosten op ons huis dus kunnen we ons geld nog wat ontzien. We zijn zeer tevreden over autobedrijf Bosing; Bedankt! Tot de volgende APK keuring.
21 September 2021
Hans Diphoorn
Enschede
Zoals in de titel: Snelle en goede service.
14 September 2021
ten Dam
Haaksbergen
Staat altijd meteen voor ons klaar. Wij hebben nu drie auto's in gebruik en zullen zeker klanten blijven!!!
10 March 2021
G
Enschede
Mijn eerste ervaring bij Bösing is een goede aflevering, een vriendelijk onthaal en een goede uitleg.
5 March 2021
Frederik Habing
Enschede
zeer tevreden over de goede hulp en de auto loopt weer prima!
27 February 2021
Siny
Enschede
Goeie garage met mensen die weten wat ze doen! No nonsens Prima prijs
25 November 2020
Martin Jan Tempelman