Vriendelijke mensen en mooie showroom!

Kort geleden een nette gebruikte Opel Meriva gekocht waar we heel blij mee zijn! De auto was netjes afgeleverd zoals beloofd. Nadat Marcel bij het ophalen nog wat uitleg had gegeven over de nieuwe snufjes in de auto, gingen we met een goed gevoel naar huis. Prettige ervaring met dit bedrijf en de nieuwe auto rijdt geweldig!!!

Klantvriendelijk

Doen wat ze zeggen dat ze doen

Goed en snel geholpen

Mijn ervaring is dat ik zeker Met mijn auto daar in onderhoud blijf En tegen de tijd dat ik weer iets anders wil zeker weer een auto bij hun aanschaf Ben zeer goed ontvangen en geholpen

Geweldige auto gekocht

Ik werd heel snel terug gebelt nadat ik online een offerte aanvroeg. Gezellige kletsers zijn de mannen wel. na telefonische afspraak prima geholpen. Paar verschillende proefritjes gemaakt en natuurlijk de mooiste auto gekocht Ben zeer tevreden hoor!!! Groetjes lonneke

Altijd goed.

Kom er al 35 jaar en dat is niet voor niks.

Het was een plezier om hier een auto te kopen

Ik mocht de autobedrijf vanaf het begin. Marcel nam veel tijd voor het consult, ook al was hij eigenlijk al klaar met werken. Hij was erg vriendelijk en kon al mijn vragen beantwoorden. Ik besloot de geweldige auto te kopen vanwege de goede service. Marcel was gedurende het hele proces behulpzaam, gaf altijd snel antwoord en zo konden we zelfs mijn enigszins gecompliceerde situatie oplossen. Ik ben erg blij met mijn auto en kan dit bedrijf zonder aarzeling aanbevelen.

Een prettige sfeer en goed geïnformeerd

Een keurige en nette garagebedrijf

Professioneel, meedenkend en vriendelijk

Verkoop en levering nieuwe auto (KIA Niro) en aankoop van mijn in te ruilen KIA Cee'd verliepen vlekkeloos. Prettig en zakelijk contact met Wilko Alewijnse. De Niro "passeerde" zonder problemen de 30.000 km check bij de KIA dealer.

Vriendelijk

Word goed geholpen zijn vriendelijk en altijd een praatje.

Een uitstekend bedrijf.

Via internet uitgekomen bij deze firma omdat zij een Suzuki S Cross op voorraad hadden. Ontvangst en uitleg auto uitstekend. Zeer betrokken met de wensen/eisen van de klant. Zeer loyaal bij het proef rijden. Onze eisen, vertaald in het financiele eindplaatje, serieus genomen. Dus koop was gauw gedaan. Aflevering auto zeer correct afgewikkeld. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.

Super en hele fijne mensen

Goed geholpen en heel blij met mijn nieuwe auto!

Ruime showroom. Prettige sfeer. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Geholpen door Marcel: goed en duidelijk geïnformeerd, neemt de tijd, denkt mee en vooruit. Naast de zakelijke kant hebben we genoten van zijn smakelijk vertelde ervaringen uit zijn loopbaan.

great

The sales staff is supportive and friendly and the car was in good condition.

Altijd positief ontvangen!

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen, altijd eerlijk en oprecht tegen de klant!

Prettig contact en goede prijs-kwaliteit verhouding

Doen wat ze beloven , prettig contact en extra service indien nodig

Vriendelijke mensen, vlotte service

Vakkundige mensen die je goed kunnen adviseren.

Goede service en klantvriendelijk

Alle tijd voor de klant en zijn wensen. Goede prijs/ productverhouding.

Prima geholpen

Snelle reactie ten aanzien inruilprijs. Verkoper Wilko komt afspraken na.

Fijne ervaring

Recent een nette occassion gekocht. Prettige communicatie. Geen onverwachte kosten en dure afleverpakketten. Gewoon een eerlijke prijs voor een goede auto.

Byzonder vriendelijk, behulpzaam, kundig en komt alle afspraken gewoon allemaal na!

Zonder enige kennis van auto's of enig idee welk type auto bij mij past kwam ik binnen. Byzonder vriendelijk en super snel werd duidelijk wat goed bij mij past en een half uur later kon ik een proefrit maken! Deze auto pastte direct zo goed bij me dat ik hem direct gekocht heb. De auto stond bij aflevering te glimmen en blinken als een nieuwe met bovag garantie en mobiliteitsservice. Ook alle afspraken die ik maakte over velgen zomerbanden etc zijn keurig na gekomen en met een glimlach! Inmiddels heb ik er al aardig wat kms gereden en ik ben op alle vlakken zeer tevreden. Dikke pluim!

Prima geholpen, goed bedrijf.

Kom al jaren bij dit bedrijf en ben een tevreden klant.

In een woord geweldig

Alles tot volle tevredenheid afgehandeld

Prima, ze staan voor wat ze doen.

Je kunt altijd bij ze terecht als er iets is, er wordt altijd ruimte en tijd voor je gemaakt. Goed bedrijf en pas geleden had ik een automaat versie van mijn auto nodig en dat was in een paar dagen geregeld,

Zeer prettig personeel

De service is geweldig. Je wordt er altijd prettig geholpen. Ze zien de klant echt staan en daardoor ontstaat er een heel persoonlijk contact, zeer fijn.

Bilderdam 16

2451 CW Leimuiden