Alle tijd voor de klanten

Kennis van zaken en tijd, ruimte voor vragen oid

prima te woord gestaan.

Vriendelijk geholpen door Marcel.

Word altijd heel goed geholpen en tewoord gestaan.

Gewoon goed

Volkswagen caddy gekocht bij dit bedrijf. Vanaf eerste contact via mail tot persoonlijk contact in de winkel als prettig en betrouwbaar ervaren. Wilko en Marcel bedankt !

Zeer prettig en deskundig geholpen aan nieuwe auto

Er wordt alle tijd genomen bij oriëntatie op nieuwe auto. Prettige sfeer, deskundig advies, goede service en er wordt goed meegedacht met behoefte van de klant. Wij werden geholpen door Marcel.

Goede dienstverlening

Snelle levering van auto

Ik word in geval van kleine hinderlijke storingen zoals kapotte ruitenwisser, defecte lampen, lekke banden etc. direct geholpen en voel mij daarom klant Service en personeel uitstekend

Fijn om weer terug te zijn!

We zijn ongeveer 9 jaar geleden vertrokken bij van der Boon omdat zij niet de auto konden leveren die wij zochten, helaas! We zijn nu weer terug, het voelt als familie! Prima service!

Perfecte service

Iedereen neemt alle tijd om mij te helpen. Altijd vriendelijk

v.d.Boon Bilderdam heeft een mooi wagenpark voor de deur en in de showroom en bovendien een prima website met een duidelijk overzicht van de auto's en de prijzen. Dit was de aanleiding om contact op te nemen met het bedrijf en nog dezelfde middag werden wij ontvangen en kregen prima informatie over diverse uitvoeringen van de Suzuki S-Cross. Na een proefrit waren wij zeer te spreken over de prestaties van de Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybride (trekkracht 1500kg voor onze caravan van 1200kg). We mochten er rustig een weekend over nadenken en hebben daarna tot aankoop besloten. Aflevering was vlot geregeld. Kortom vriendelijk en vakkundig personeel. We rijden nu alweer 2 weken naar volle tevredenheid met deze auto.

Prima bedrijf.

Prima bedrijf.

Correcte behandeling.

Op een prettige manier zaken gedaan.

Fijn en goed geholpen bij aanschaf auto.

Via internet bij Van der Boon in Leimuiden terecht gekomen. Ik was op zoek naar een Suzuki S-Cross met All-Grip. Tijdens een bezoek aan de showroom werd meteen een proefrit aangeboden en daarvan hebben wij gebruik gemaakt. Na de proefrit de auto gekocht. Ik wilde er nog een trekhaak onder hebben en all-season banden en dit werd geregeld. Na korte tijd werd ik gebeld dat de auto klaar was en hebben wij deze opgehaald. Er werd uitgebreid de tijd genomen om uitleg te geven over de auto en alle voorzieningen. Ik kan alleen maar positief oordelen over dit bedrijf en de beide verkopers, Marcel en Wilco.

Gewoon geen gladde verhalen

Gewoon geen gladde verhalen

Duidelijk fijn geholpen

Komen afspraken na en helpen om alles mogelijk te maken, top bedrijf

Vriendelijke mensen

Fijn bedrijf onlangs nog een nieuwe suzuki swift turbo gekocht.

Mooie Hyundai Kona gekocht bij Wilko Alewijnse. Kwam alle afspraken na. Netjes afgeleverd. Ben er erg blij mee en heb er een goed gevoel over.

Vriendelijk en gezellig geholpen

Ik heb een auto gekocht daar en ze denken met je mee. Je kan ze alles vragen.

Vriendelijk en goede voorlichting

Prettig geholpen op een rustige manier. Goede uitleg over de auto. Zeker een aanrader.

Altijd goed

Zoe boven. Altijd, altijd goed.

Super geholpen met kennis van zaken

Ik ben zo blij hoe alles is geregeld, de service was en is uitmuntend

Nieuwe auto keurig volgens afspraak geleverd.

Gewoon goed.

Je bent een klant en geen nummer.

Fijn autobedrijf waarbij je daadwerkelijk nog het gevoel hebt dat je geen nummer bent. De persoonlijke benadering is een pluspunt van dit bedrijf. Gewoon prijs=prijs. Geen verkapte afleverkosten. Ik zou de volgende keer zeker terugkomen.

What you see is what you get

Een hele fijne ongedwongen sfeer en iedereen even aardig

Bilderdam 16

2451 CW Leimuiden