Filters

10

Fantastisch

Vanaf het moment dat we binnen kwamen tot het moment van het sluiten van de deal, een super fijne ervaring! Een mooi nette schone en onderhouden showroom is het eerste wat je ziet met daarnaast de werkplaats die er ook keurig uit ziet. Nette monteurs en een vriendelijk ontvangst. Een compleet ongedwongen sfeer en een fijn gesprek was het eerste contact wat we hadden. Na de testrit een lekker bakje koffie/thee gehad en het een en ander kunnen bespreken met betrekking tot inruil. Alles duidt erop dat dit bedrijf wordt gerund met passie en niet alleen als een business. Je moet tevreden zijn voordat je weg gaat en geen vraag is te veel of te lastig. Ik heb geen aanspraak hoeven maken (gelukkig) op de Bovag garantie tot dusver en hoop dat dit zo blijft maar de indrukken die zijn gewekt hebben mij ook echt het gevoel gegeven dat wanneer er iets is, dit gewoon keurig opgelost gaat worden. Al met al een super fijne ervaring en beveel dit bedrijf zonder twijfel aan. Als er ooit weer een nieuwe(re) auto moet komen is Luuk de eerste die ik benader. Wederom bedankt voor de goede en gezellige service tot dusver!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon helder, eerlijk en goed...

Ik was opzoek naar een Qasqhai en kwam via een vriend bij autobedrijf Beumer. Zijn vader had vroeger altijd zijn Datsun's daar gekocht en was daar altijd zeer tevreden over. Ik ben zelf niet echt fan van verkooppraatjes en/of afdingen. Maar dit was gelijk goed, geen gladde praatjes, geen bijkomende kosten. Gewoon een eerlijk verhaal, tijd en aandacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Nissan Micra gekocht, geweldige auto!

Op zoek naar een kleine auto voor mijn werk, zuinig, makkelijk, pittig. Bij garage Beumer werden we zeer vriendelijk geholpen, waarbij we goede en eerlijke uitleg kregen en vrij waren in onze keuze. Zeer netjes geholpen. Een aanrader om hier een auto te kopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en reële prijsstelling.

Wij zijn door Luc en zijn mannen keurig behandeld bij de aanschaf van onze Peugeot bij hen. Veel service en behulpzaam bij het voor ons regelen en meedenken voor een zeer aantrekkelijke deal voor ons waar hij ook mee kan leven wat net zo belangrijk is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het bestaat nog: Service!

Een eerlijke en goede service heb ik mogen ervaren bij Luc. Meedenken en een fijn voorstel doen op de auto. Geen snelle verkooppraat en ik voelde mij goed op gedane zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele vriendelijke verkoper

Ik heb met plezier een auto gekocht bij beumer een goed advies goede inruilprijs en een snelle levering van mijn gekochte corsa.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoed.

Denkt goed mee. Eerlijk. En komt zijn afspraken na. Een dikke 10 voor Luc en de monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Als de eigenaar de 3e generatie is die het bedrijf voortzet en ik de 3e generatie van de familie ben die hier als klant kom is er iets bijzonders aan de hand. Hier is de klant nog ouderwets koning, heb je een spoedreparatietje kun je in principe altijd tussendoor even terecht bij een van de uiterst bekwame monteurs die hier al jaren werken. Ze denken altijd met je mee en komen met de meest gunstige oplossing. Recent een zo goed als nieuwe auto gekocht en ook nu weer prima geholpen door Luc Beumer. Natuurlijk is het een commercieel bedrijf en willen ze geld verdienen maar typerend is dat de prijs waar Luc mee kwam ook de prijs die ik in gedachten had om op uit te komen. Beide partijen uiterst tevreden. Een langdurige relatie is belangrijker dan snel geld verdienen. Mijn kinderen hebben, in afwachting van hun rijbewijs, mijn oude Micra gekregen, dus onzerzijds zit de 4e generatie tevreden klanten eraan te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder klantvriendelijke benadering en eerlijke verkoop/inruil deal.

Op zoek naar een gebruikte maar goede auto, na goede ervaringen van mijn kinderen, bij Luc Beumer een Nissan Pulsar gekocht en mijn 10 jaar oude auto ingeruild. Na kort onderhandelen een goede deal voor een fijne auto. En geen verrassingen met afleverkosten e.d. Voor een alleszins redelijk bedrag een trekhaak laten monteren en een dag eerder dan de afspraak was kon ik de auto halen. Ik kan iedereen aanbevelen om bij dit bedrijf te gaan kijken voor een gebruikte of nieuwe auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed garage bedrijf

Hadden een Nissan qashqai gezien bij dit bedrijf. We zijn gaan kijken en werden heel goed geholpen dus zijn we met de Nissan gaan proefrijden. Dat ging allemaal heel goed dus we gingen over tot het kopen van de Nissan Gisteren de auto opgehaald. Hij stond netjes gepoetst klaar en kregen goede uitleg

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima persoonlijke service.

We rijden al jaren een auto's aangeschaft en onderhouden door autobedrijf L.D. Beumer. We zijn zeer tevreden over de service en het eerlijke verhaal bij de verkoop en onderhoud van de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!!

Vandaag mijn auto weer opgehaald, ben vriendelijk, netjes en erg vriendelijk geholpen door kundig, gemotiveerd personeel. Echt een aanrader de garage Beumer!!! Mv.gr. Erwin

 • Aanbevelen? Ja
10

Advies, uitleg vriendelijkheid enorm goed.

Het meezoeken naar een auto die ik op het oog had. Snel goed en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grandioos!

Goeie zaak. Service en betrouwbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom super geholpen bij aanschaf andere auto!

Wij komen al vele jaren in de garage. Wat word je toch goed geholpen! Luc neemt de tijd en geeft goede adviezen in een fijne sfeer. Prima team monteurs die altijd voor je klaar staan. Je voelt je daar echt klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Zelfs tijdens deze corona pandemie naar tevredenheid geholpen en met in acht nemen van de maatregelen kunnen slagen met de aanschaf van een mooie Nissan Micra. Iets kleins zoals het overhandigen van een bloemetje na de aanschaf werd zeer gewaardeerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel snel, fijn en goed geholpen bij aankoop auto

Ondanks alle strenge regels met coronavirus, heel prettig telefonisch alles geregeld inclusief papieren enz.

 • Aanbevelen? Ja
10

van de note naar de pulsar

Mijn zoon zij een nissan niksan en dat klopte 9 jaar in de nissan note gereden , daarvan een keer blijven staan door mij , om niet op tijd de accu te vervangen met een traan afscheid genomen van de nissan note en bij Beumer na de note met de Nissan Pulsar weer stralend een nieuw avontuur begonnen. super service met een eerlijke prijs en een prachtig bos bloemen voor moeders de vrouw blijven wij een trouwe klant van Luc Beumer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ,meer hoef ik niet te zeggen

Ik werd prima door het personeel geholpen en voor gelicht Prima .Ik heb mijn auto ingeruild voor een Nissan Micra meteen de vuurdoop naar Oostenrijk Ik moet zeggen boven verwachting Beumer een prima Garage met fijn personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en aflevering, heeft oog voor detail

Uitstekende service , bij aflevering ook voor detail

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

De heer Beumer is heel bevlogen,gaf mij het gevoel dat ik klant ben. Heel klantgericht.

 • Aanbevelen? Ja
7

prima goede sevice

wij zijn ongeveer al 25 jaar klant bij Beumer naar alle tevredenheid

 • Aanbevelen? Ja
9

top team

2016 mijn eerste auto gekocht, ernstig goede inruil prijs voor mijn oude auto en een mooie aanschafprijs voor de nieuwe. Vier jaar netjes onderhouden bij Luc. Altijd de goedkoopste maar juiste oplossing zoeken bij een defect of vervanging. Morgen mijn nieuwe bolide halen met wederom een mooie inruil prijs en verkoop prijs. In mijn ogen een wereldzaak en zeer zeker aan te bevelen. Dank jullie wel Luc en je team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Snel, to the point en het voelt betrouwbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanschaf andere auto: wederom prima service

Helaas bleek het ‘probleem’ met het motormanagement systeem zich weer voor te doen. Conclusie: katalysator deed niet wat zou moeten. Nieuwe katalysator is de oplossing, maar dat was nogal prijzig en gezien de leeftijd van de auto niet aan te raden. In overleg met de heer Beumer overgegaan tot de aanschaf van een jongere uitvoering van onze X-trail. Minder gereden kilometers en luxere uitstraling. En de heer Beumer kwam ons tegemoet in de inname van de oude X-trail. We zijn weer zeer tevreden over de afwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd