Fijne ervaring top
Prima, goemordelijk, makkelijk, deskundig en snel
Prima ervaring en goede service.
Heel goed
uitstekend
Snel en vriendelijk
keurig bedrijf benadering niet overdreven en je bent direct herkenbaar vast aanspreek punt.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bergwerff.Vragen en reparaties worden altijd direct uitgevoerd.
Goede service vriendelijke mensen.
Jarenlang een tevreden klant. Persoonlijke service is heel prettig. Ook het feit dat je meteen geholpen wordt.
Bergwerf - geeft een gevoel van vertrouwen, vakmanschap, respect, duidelijke communicatie en er zijn voor de klant. Een echt familie bedrijf gehuisvest op een mooie representatieve locatie.
Snel en zakelijk maar ook correct en meedenkend.
reparatie spiegel
Altijd goed contact en deskundig personeel.
zeer positief
Service en deskundigheid zijn bijzonder goed. De geleverde kwaliteit laat ook weinig te wensen over. De in rekening gebrachte prijzen voor onderdelen en onderhoud zijn echter fors.
Ben hier al vele jaren goed en vakkundig op mijn wenken bediend.