Prima geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto en de het samenstellen van een passend pakket aan accesoires.
Vlot en deskundig geholpen!
Als alle automobielbedrijven te werk zouden gaan als dit bedrijf, zou de autohandel een heel wat betere naam krijgen. Prima bedrijf met uiterst klantvriendelijke houding.
Prima service & fijne persoonlijke contactmomenten
Met een woord perfekt!!!!!
Ik kwam voor apk keuring.
Dit is een zeer goed en vriendelijk bedrijf. Behulpzaam en attent ! Wij doen er al 20 jaar totvvolle tevredenheid zaken mee. Ook bij inruil een goede deal en service is perfect !
Uitermate klantgerichte service en benadering. Eerlijk advies, met goede toelichting. Prettige contactervaring, staat garant voor snelle actie en afspraakmogelijkheid!
Altijd een sympathieke en klantvriendelijke benadering. Werkzaamheden worden op afspraak en accuraat uitgevoerd. Nog nooit een nare ervaring gehad.
Zeer klantvriendelijk
Plezierig verkoopproces. Aflevering niet helemaal vlekkeloos, maar wordt naar genoegen opgelost.