Goede communicatie en aflevering

Uitstekend. Snelle communicatie en afstemming over de levering. Ook enkele vragen werden uitgezocht en vlot beantwoord. Een onderdeel bleek vervangen te moeten worden voor een 100% aflevering en dit werd zonder discussie opgelost. Afterservice en garantie kan ik op dit moment nog niet over oordelen aangezien ik de auto net heb. Tot dit punt aanbevelingswaardig! Met dank aan Sander!

Vriendelijke ontvangst, goede service

Prima service bij Bergwerff, niets op aan te merken! Een verbeterpunt voor BMW landelijk: waarom geeft BMW geen gratis pechhulp op moment dat je periodiek je auto onderhoudt bij een dealer. Bijv Mazda doet dit wel.

Probleem met airco installatie, goed verholpen!

Helaas was er na 3 jaar een probleem met auto airco. Deze is netjes verholpen door Bergwerff Gorinchem!

Top service

Geweldig geholpen

Vriendelijk en correct

Bij de firma Bergwerff mijn BMW ingeruild voor een Mini Dit voor een reële inruilprijs. Vriendelijk en correct behandeld. Aanrader.

Fantastisch!

Als particulier-rijder bent u bij Bergwerff geen nummer maar krijgt u persoonlijk aandacht & service! In de showroom met wachtruimte waant u zich tussen de prachtig, soms zeer unieke en zeldzame, BMW’s. Fantastisch bedrijf met een groot kloppend BMW- hart.

prettig bedrijf, met vriendelijke bediening

Snelle reactie op vragen via mail en whatsapp. Goed zaken kunnen doen.

nieuwe auto volledig conform afspraak geleverd

Ongekend goede service!

Onlangs een mooie kloppende BMW Z4 gekocht. Waren wat puntjes maar gewoon zonder gedoe verholpen. Service is iets wat je zelden nog tegen komt van dit niveau! Ongekend…

Helpen goed vragen eerst voor ze iets doen

Ze belde me op en overleggen eerst voor ze ergens aan beginnen

Leuk bedrijf

tot nu toe altijd een oplossing gevonden en leuke auto’s gekocht

Prima geholpen

Prima geholpen in het gehele traject van eerste bezoek tot aan koop. Gemaakte afspraken keurig nagekomen.

Service gericht en afspraak is afspraak mentaliteit

Eerste contact was meteen goed. Ruime gelegenheid voor een uitgebreide proefrit. Samen met Sander de persoonlijke wensen voor de extra’s bekeken. Goed offerte proces en daarna was alles gericht op de levering van de auto. Mijn complimenten voor het hele team

snelle goede service

Op zaterdagmorgen snel en goed geholpen met een lekkend ventiel. Zou zondag op vakantie gaan.

prima om een goede afspraken te maken

prima behandeling goede service mee denken met oplossingen

goede inruilprijs en service

perfect geholpen, vriendelijk

Uitstekend!

Zoals altijd prima en tijdige service (zomer-/winterbandenwissel)!

Zeer klantgericht!

De keren dat ik er kom, niet zo vaak gelukkig, wordt ik perfect geholpen. De afspraak wordt keurig gemaakt. Als ik er ben wordt ik zo goed als direct geholpen! Klasse!

Zeer vriendelijk personeel

Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Heel vriendelijk personeel. Wachttijden voor afspraak en werkzaamheden wat aan de lange kant.

uitstekende service

onderhoudsbeurt, bandenwissel was niet afgesproken maar kon toch plaats vinden

afspraken worden nagekomen

Ik kom al vanaf 2010 bij Bergwerff. tot heden goede service gehad

van betrouwbaar familiebedrijf dat haar klanten kent kwaliteit levert naar autohandel met omzet en w

Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Bergwerff en kocht gemiddeld elke vijf jaar een goede occasion, waarvan de geschiedenis bekend was. De laatste jaren is het een ander bedrijf geworden. Mijn huidige occasion is geen succes. Al veel dure reparaties aan gehad. De communicatie, die vroeger zo prettig verliep, verloopt nu regelmatig moeizaam. Je krijgt met veel mensen te maken die verschillende informatie over de auto geven.

Ik wordt altijd snel en vriendelijk en effectief geholpen

Ik ben al jaren BMW rijder en begonnen bij Bergwerff Automotive BV. Nooit pech gehad. Heb 1 x een lekke band gehad en de volgende morgen zat er alweer een nieuwe set om. Ik ben erg tevreden met mijn garage want mijn auto loopt als een zonnetje en soepel. gr E. Klaui.

Fijn en snel geholpen!

Fijn en snel geholpen met een uitstekende service!

Goed en vakkundig.

Probleem met mijn auto keurig opgelost met duidelijke uitleg.

Bannepoort 2

4205 MZ Gorinchem