Prima service en vriendelijk personeel.
Goede ervaring
Super service. Mijn auto was terug geroepen ivm een airbag probleem(auto uit 2003!). Deze werd gemaakt terwijl ik genoot van een kopje koffie. Toen mijn auto klaar was kreeg ik hem gewassen weer terug👍🏻
Mooie showroom Uiterst vriendelijk personeel Altijd goed en snel geholpen
Kleine professionele garage. Hier krijg je tenminste uitleg, desnoods in de werkplaats, wat er nodig is aan onderhoud. Dus een klantgericht, eerlijk en no nonsense bedrijf. Voor mij een reden om hier een nieuwe BMW te kopen.
Al vele jaren ( circa 22) goede ervaringen bij aankoop en onderhoud van onze auto.
Mijn ervaring met Bergwerff is zeer klantvriendelijk, alle afgesproken punten zijn ze ook naar gekomen.
gewoon goed
Auto gekocht en is vaste garage voor onderhoud beide auto\'s
Heb dit al een keer eerder ingevuld, ben tevreden
Goede service. Afspraken helder. Goede communicatie. Garantiebepaling bij aanschaf occasion is prima.
Prima bedrijf. Je kunt altijd op korte termijn een afspraak maken
Goede voorlichting en uitleg