Erg netjes behandeld, adequate reacties en oplossingen.
Mooi en fijn bedrijf. Absoluut geen opdringerige verkoper(s). Meteen goede prijs gekregen en nog wat extra’s. Nog geen ervaring met onderhoud.
Prettige persoonlijke service
Gewoon goed.
Gewoon een net bedrijf
Prima!
verkoop goed/uitstekend service/onderhoud redelijk
Zeer correct, uitstekende service; kortom een echt Top bedrijf.
Al vele jaren uitstekende ervaringen zowel qua onderhoud als de contacten alswel de administratie afhandelingen. Kortom Vakmanschap.
Aankoop is prima. Onderhoud vele malen te duur!!
Mooi familie bedrijf en zeer vriendelijk geholpen, afspraken perfect nagekomen, wij wonen niet naast de deur maar komen hier graag terug ook voor onderhoud. Fam Bergwerff ga zo door.
Jonggebruikte bmw gekocht in juli 2017 en in november eerste onderhoudsbeurt en monteren winterwielen, keurig geregeld allemaal!
Een plezierig bedrijf om klant van te zijn en waar ik al jarenlang alleen maar plezierige ervaringen mee heb.
aankoop diverse occasions en onderhoud daarvan, prettige omgang betrouwbaar
Super goed