Super service. De auto is netjes voor de deur opgehaald en weer teruggebracht. Waar vind je dit nog?
Zeer goed. Attente medewerkers en alles goed verzorgd. Mooi bedrijf gespecialiseerd in de mooiste merken (BMW en Mini).
zeer prettig
Over het algemeen goed. Had met mijn BMW de laatste keer dat ik na wat rijden er achter kwam dat tijdens een onderhoudsbeurt niet alles weer was vastgezet. Kabelharnas lag nog los op mijn blok te rammelen. Zelf weer vastgezet in 1 min. Verder prima service alleen wat prijzig.
Hier een fantastische mooie 330e gekocht. Geen koehandel maar direct inzicht in de prijzen. Daarna de auto hier in service en altijd overtreffen ze de verwachting. Nette leenauto, stipt op tijd halen en brengen. Schappelijke tarieven en als iets niet vervangen hoeft te worden, dan doen ze het ook niet. Klantvriendelijke service medewerkers. Kortom hier zou zelfs Coolblue nog wat van kunnen leren.
De garage waar mijn 10 jaar oude BMW al een paar jaar in onderhoud is voor kleine/grote beurten, heeft mij Berfwerff aanbevolen omdat zij zelf niet de juiste apparatuur hebben om een (juiste) diagnose te stellen. Koppeling en een bobine vervangen.
Goed! Goed geholpen bij aankoop auto!
Louter positive ervaringen, ik kom er graag, mijn BMW is in uitstekende handen.
Mooi bedrijf, fijne service.
Nuchter niet overdreven gewoon goed