Beter dan verwacht!

Deze week mijn BMW E90 M sport opgehaald bij Bergwerff. Het afleverpakket was beter dan ik van te voren had verwacht! Top klasse!

Zeer goed.

Wordt altijd correct en vriendelijk ontvangen ondanks dat ik de koffie en chocolade automaat volledig plundert maar ja ik ben dan ook al ruim 38 jaar een zeer tevreden klant bij de fam Bergwerff en nu bij Automotive Bergwerff.

Erg fijn

Altijd eerlijk en goed advies, maken waar wat ze beloven!

goed en vriendelijk

Ze doen wat je verwacht

Prima begeleiding en ondersteuning op een lokaal niveau

Uitstekend bedrijf, ben al meer dan 25 jaar klant.

Al 6 auto's gekocht en nooit problemen gehad. Prima service voor zeer redelijke prijzen.

Klasse bedrijf

Alles klopt, halen en brengen, auto gewassen bij terug komst en redelijk geprijsd. Zeer aanbevolen!

Heel klantvriendelijk en proffesioneel

Altijd stipt en goed!

prima bedrijf

op afstand een deal kunnen maken, waarbij de vertrouwensfactor groot was van twee kanten: mooi dat dat nog bestaat

Betrouwbare autodealer

Bergwerff verleent uitstekende service en is klantvriendelijk

Perfecte service

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Denken in oplossingen.

Afspraak is afspraak

Auto moest grote beurt en apk en ik wilde er op wachten. Alles op tijd uitgevoerd.

Snel en goede service !

Vakmensen!

Snelle uitvoering

Maar ik vondt het heel vreemd dat blijkbaar nog geen enkele medewerker iets van Corona gehoord had. Er wordt niet op een afstand van 1,5meter gelet , ook niet aan de tafel en er was geen glazen bescherming bij de bali. Alhoewel ook in Nederland in gesloten ruimtes een mond-neus masker gedragen zou moeten worden droeg er niemand een . Ik vondt me helaas heel onveilig. Jammer!

Een vakkundige en plezierige zaak

Geweldig !

Goeie service Fijne mensen

Altijd meedenkend in mogelijkheden! Erg gastvrij!

Gewoon goed

Netjes uitgevoerd

Top service

Behulpzaam en gastvrij. Ik voel me een gewaardeerde klant

Afspraken worden netjes opgevuld

Goed, praktisch

Zondermeer goed te noemen

Gelukkig nog weinig ervaring,alleen wielen gewisseld. correct uitgevoerd. Auto goed garage goed.

Fijn bedrijf

Veel vakkennis en prettige behandeling

Zeer positief

Vriendelijke, persoonlijke, professionele benadering.

Bannepoort 2

4205 MZ Gorinchem