PERFEKT

Meer dan 50 jaar probleemloze service! Alsof men zijn familie bezoekt!

Geweldig, en alles keurig online geregeld!

Vorige week onze ouwe trouwe lobbes de BMW X5 uit 2004 ingeruild voor een BMW i3s roadstyle bij Dick Bergwerff. Alles keurig online geregeld. Nieuwe shiny liquid black bolide netjes thuisgebracht en oude trouwe X5 meegenomen. Bijna zonder tranen, want was toch zeer aan m gehecht. Alles verliep perfect naar wens. Dankjewel Dick Bergwerff voor de goede service! Blij mee! Groet Monique van den Nieuwenhuijsen

Lange wachttijd ondanks afspraak

Normaal gesproken ben ik zeer tevreden over Bergwerff, maar nu liep het even mis. Ondanks afspraak waren mijn winterbanden niet in garage gearriveerd. Daardoor liep de wachttijd op tot ruim 3 uur. Gelukkig heb ik de tijd goed kunnen vullen.

Gewoon uitstekend

Gewoon uitstekend, wat kan je er meer over zeggen?

Was hier voor een APK. Prima op afspraak, tussendoor de gelegenheid gebruikt om onder het genot van een kop koffie wat te werken en na ruim een half uur in een gewassen auto weer te vertrekken.

Topservice en

Bergwerff is een uitstekend bedrijf. Communicatie verliep snel en professioneel. Bij het ophalen van mijn auto ben ik zelfs opgehaald van het station. Bedankt voor alles!

Proffesionele service door kundige mensen

Tijdens lockdown geen showroom bezoek maar toch auto’s willen verkopen dan kom je gewoon bij de mensen thuis met de gewenste auto. 1 1/2 uur rijden geen probleem. Werkt prima en aan je eigen keukentafel de deal sluiten is voor veel mensen denk ik toch drempelverlagend. De toekomst? Wie zal het zeggen. Ik zou deze service er in ieder geval als optie voor de klant in houden. Ook na de COVID periode.

Je bent echt een klant

Mijn ervaring is dat je behandeld wordt als een gewaardeerde klant. Denken mee in oplossingen en. Daarnaast is het vervangend vervoer altijd goed geregeld.

Prima!

In een keer goed en snel geregeld!

Top medewerkers en top service.

Bergwerff is een uitstekend bedrijf. Dit zowel qua verkoop als ook voor onderhoud. Wij komen er graag.

Gewoon goed

Goede communicatie via telefoon en e-mail. Netjes ontvangen, snel geholpen.

uitstekend

had problemen om mijn auto op te halen. Reactie van Bergwerff: dan komen we toch gewoon even met uw auto naar u toe ! Klasse.

is goed

prettige mensen

Behulpzaam en klantvriendelijk

Zie hierboven

Perfekt

Goed geholpen bij vreemd geluid bij afremmen

Prima auto gekocht en top service toen we snel winterbanden nodig hadden

Een 330e touring ingeruild op een M340i xDrive touring. Ben super tevreden met de nieuwe auto. Iets later winterbanden besteld voor onze Mini. Deze hadden we onverwachts sneller nodig dan gepland en we konden dezelfde.middag nog terecht voor de montage. Doe dat maar eens bij een grote dealer. Top.

Zeer correct en professioneel.

Leuke en mooie deal. Dank voor de gunning!

Vakkundige en vriendelijke service zoals het hoort.

Weer prima zoals al jaren

Betrouwbaar bedrijf.

Word altijd correct en punctueel geholpen.Ben al jaren trouwe klant.Goede communicatie met de medewerkers die je ook kennen en goed advies geven.

Snel, goed en kundig.

Ik was zelf door omstandigheden veel te laat voor de APK Keuring, maar kon toch direct terecht. Auto vlot weer terug, schoon, alles bijgevuld en weer door. Alweer heel prettig geholpen!

Snelle en goede service na 1 telefoontje

Mijn BMW had een storing aan het koelsysteem. Ik kon nog de zelfde dag bij de Bergwerff terecht, waarna na een grondige inspectie de oorzaak werd opgelost naar alle tevredenheid. Koelsysteem afgeperst en onderzijde werd geïnspecteerd op lekkage. Het systeem hoefde alleen bijgevuld te worden, waarschijnlijk luchtbel in koelsysteem na oplevering vanuit de fabriek.

Storing verholpen, tevreden.

Storingsmelding was al meerdere keren verschenen, na vervangen van een batterij was de melding verdwenen. Geen kosten.

Bergwerff heeft mij in korte tijd keurig geholpen.

Bij binnenkomst werd ik direct vriendelijk ontvangen. Werd keurig aangesproken en kreeg een kopje koffie aangeboden. Ik hoefde niet lang te wachten en was soedig weer geholpen!

Uitmuntend

Super service. Nette leenauto. Mijn auto was weer schoon van binnen en van buiten en de tank was weer vol.

Top service!

Een bedrijf met persoonlijke en kundige aandacht voor de klant, top!

Bannepoort 2

4205 MZ Gorinchem