Fijn autobedrijf

Heb zaterdag voor de 2de keer een auto gekocht. Voor mij een jongens droom die uit komt. Dick Bergwerf is een topper

top

gewoon goed

Fantastisch geholpen top

Netjes geholpen volgens afspraak. Toen ik auto ophaalde was het slecht weer en reed met mijn velg daar tegen de stoeprand. Deze werd gratis vernieuwd.

Prettige ontvangst, deskundige verkoper

Positief, keurig ontvangen, fijne uitleg, bijzonder tevreden

Afspraken worden nagekomen

Afhandeling van de prijs was nogal rommelig. Er kwam een hogere prijs op tafel dan eerst was afgesproken.

Geen klachten afhandeling goed

Ontvangst goed, tijdens wachten kopje koffie, Vriendelijk personeel. alles wel oké

Service aan huis

Topservice.

Fijne zaak Leuke mensen Altijd een gezellig praatje Goeie service Kom er graag

primageholpen

apk keuring niet zo spannend

prettig bedrijf

komen afspraken na

Servicebeurt

Keurig netjes behandeld door Bergwerff. Het was een garantiebeurt. Geen klachten.

Altijd een uitstekende service!

De afgelopen jaren zowel voor aanschaf, onderhoud als service bij Bergwerff geweest en altijd naar tevredenheid geholpen.

Service goed

Heb gewacht tot reparatie klaar was 1,5 uur persoonlijke benadering door showroom medewerkers nihil tot niet dat vindt ik beneden peil.

Fantastische service

APK-keuring; keurig en snelle pitstop. Dank Bergwerff-team!!

Snel vakkundig geholpen

Prima service en tijdig alles geregeld inclusief nette afstemming.

uitstekende garage

Al jaren tevreden klant bij Bergwerff. En dat blijft ook zo! altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken in oplossingen en niet in problemen.

super goed bedrijf

als je al 44 jaar klant bent , dat zegt toch wel genoeg

Klant en service gericht.

Duidelijke afspraken en hebben er alles aan gedaan om hetgeen in een dag af te krijgen zodat ik de auto einde dag kon ophalen.

vriendelijk en correct

kwaliteit en prijs zijn uitstekend.

Vriendelijk en correct!

Prettig in de omgang en nemen de tijd voor je.

snel geholpen.

Alles conform afspraak

Zoals altijd worden de werkzaamheden zoals afgesproken uitgevoerd en wordt er uitstekend gecommuniceerd!

Reparatie prima verlopen, goede communicatie

Probleem opgelost, apk weer gereed. Mooie leenauto mee, slim, daardoor ga je nadenken over inruil. Enige puntje was dat auto niet afgetankt bleek toen ik m meekreeg, maar dat werd ook perfect opgelost. Tevreden dus!

Netjes geholpen

Helaas bij de eerste afspraak verkeerd onderdeel voor de reparatie besteld/ontvangen. Nu ga ik dus voor de tweede keer naar Gorinchem en ben benieuwd hoe ze hiermee omgaan. Ochtend kwijt en onnodige km gemaakt bij eerste bezoek. Denk dus dat ze wel iets gaan doen ter compensatie. Net bedrijf met relaxte mensen. Hou ervan!!

Bannepoort 2

4205 MZ Gorinchem