Zeer prettig bedrijf, waarbij de medewerkers zeer dienstbaar zijn en blijk geven van veel kennis!

Onlangs heb ik bij Bergwerff mijn BMW X3 laten voorzien van een nieuwe klepdekdekselpakking, 6 nieuwe bobines, 6 nieuwe bougies en is er een APK-keuring uitgevoerd. Dit alles gebeurde conform een vooraf afgegeven offerte en de afgesproken tijd. Bij afhalen werd aangegeven dat de achterremschijven en remblokken over 5000 km vervangen dienen te worden en stond mijn auto ook weer keurig gewassen voor mij gereed. Zeer tevreden met de algehele behandeling!

zakelijk en professioneel

5-serie privé aangeschaft. Inruilprijs werd gauw bepaald en deal was snel beklonken met goede garantie afspraken. Alles naar volle tevredenheid.

meestal prima

Met mijn BMW zijn er toch dingen die ze niet op kunnen lossen.

Mooie youngtimer gekocht en erg blij met hoe de auto is afgeleverd. Mooi bedrijf!

Gewoon heel goed

Duurde dit keer wat langer dan gebruikelijk, vanwege de drukte i.v.m. bandenwissel. Maar gelukkig is de showroom altijd een lust voor het oog.

Alles wordt altijd goed opgelost

Afspraak is afspraak

De ontvangst is hartelijk, de kwaliteit van het werk is goed en de ontvangst is hartelijk.

Geweldig geholpen

Prima bedrijf met vriendelijke verkoper en stagiaire die mij prima geholpen hebben.

Prima geholpen, afspraken netjes nagekomen!

Prima geholpen, nette aanbieding en afspraken nagekomen. Service van de bovenste caragorie

Prima geholpen

Wij werden bij aankoop te woord gestaan door een jongeman (Jasper) met goede kennis van zaken. De onderhandelingen verliepen ook prima. Er werden 4 nieuwe banden toegezegd ivm de slechte staat van de achterbanden. Bij levering was dit dan ook goed verzorgd. Tevens was de navigatie geupdate. De auto is keurig afgeleverd. We kunnen vaststellen dat we goed zijn geholpen en dat alles volgens afspraak is geregeld. Wat ons betreft een betrouwbare, vriendelijke en vakkundige dealer.

No nonsense, maar met juiste aandacht!

Altijd welkom en persoonlijk onthaal. Begrijpt wat de klant wil en maakt daar tijd voor.

Leuke medewerking

Als verrassing Auto bij Bergwerff gekocht voor mijn wederhelft. Sander van de afdeling verkoop heeft meegedacht in het thuis afleveren van de Mini Clubman om de verrassing compleet te maken voor mijn weeerhelft die tot het laatste van niets af wist

wij zijn goed en netjes geholpen

bij de aflevering zag alles er netjes uit. en er zaten ook nog nieuwe banden op hele goede service

Nette aflevering, had wel een attentie verwacht bij dit bedrijf bij het ophalen

Niet verwacht dat de auto zo 'kaal' opgeleverd zou worden

Fijn, vriendelijk en doortastend

Net weggereden met een vrijwel nieuwe IX3, goede uitleg gekregen en snelle professionele afhandeling. Erg fijn!

Top..

Auto werd perfect afgeleverd.. Zeer goede service, vandaag nog even langs geweest voor wat gratis geleverde ruitenwissers. Kan Bergwerff echt aanbevelen. Wederom ontvangst was goed nog even naar de auto kijken. Een woord top..

Topbedrijf dus een aanrader...

Klopt van A tot Z, werkelijk prachtige voorraad (voor de liefhebber van BMW de moeite waard om er eens te gaan kijken) met zeer scherpe prijzen, zeer deskundige verkoper (Sander), transparante wijze van komen tot een aanbod, prima inruilprijs van mijn huidige auto en uiteindelijk een prima aflevering waarbij extra werk op mijn verzoek keurig en precies volgens afspraak werd uitgevoerd. Kortom; een aanrader, ik kom zeker terug!

BMW X5, 40I 2021

Thanks a lot We arrived on a Saturday from Lithuania, we were met, shown a car, we did a test, a very friendly director. Thanks again. Veri, veri nice ....

topgarantie

nette afhandeling storing vanwege garantie

Prima service, ik kon er op wachten

Op tijd, ruitensproeier vloeistof bijgevuld als service

Fantastische verkoper Sander

Sander hoort de wens van de klant en probeert daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Altijd bereikbaar en een hele fijne verkoper.

Welkom

Een bedrijf met klasse. Zo behandelen zij je ook.

SNELLE OPSPORING VAN HET PROBLEEM

Probleem snel gevonden en opgelost, daarna weer vrolijk op reis

Bannepoort 2

4205 MZ Gorinchem