Klantvriendelijk

Als klant had ik niet met gehaaide en gladde verkopers te maken. Door dhr Bergwerff zelf geholpen en akker vriendelijkst.

geweldig bedrijf

ruim 40 jaar zijn we al klant bij dit bedrijf en dat zegt toch al genoeg , altijd vriendelijk en ze nemen ook de tijd met je , in één woord een super bedrijf We zijn verhuisd naar het noorden maar komen graag terug naar Bergwerff Gorinchem om weer een nieuwe auto te kopen

mooie garage met prachtig aanbod van auto's

netjes-, en correct-, en snel geholpen en tot zaken kunnen komen.

Bergwerff is een is een perfecte BMW leverancier en verkoper!!

Dit is onze 2e aankoop bij de medewerkers van Bergwerff en wij zijn zeer tevreden over de prijs en de service ! Wederom een mooie BMW aangeschaft !!

Altijd weer top, alweer de 3e auto die ik bij Bergwerff kocht in korte tijd.

Zowel de verkoop als het onderhoud loopt ¨gesmeerd¨.

Mooi bedrijf

Prima geholpen en realistische inruilprijzen.

Super geholpen

Super geholpen, mensen met passie voor het merk !

Prima garage, ouderwets goede service

Fijne garage, nooit gedoe.

Fantastische service van een prachtig bedrijf.

Telefonisch afspraak gemaakt voor onderhoud, kon op korte termijn. Bij aankomst werd meteen gestart, ik mocht wachten onder het genot van een kopje koffie met prachtig uitzicht op allemaal glimmende bolides.

Uitstekend!!

Achterlicht X3 beschadigd; snel nieuw achterlicht geplaatst en weer de weg op!!

Uitstekende autodealer/garage!

Zeer aangename aankoopervaring met klantvriendelijk en bekwaam personeel. Tevens servicegericht en opmerkzaam. Zo werd bijv. door de verkoper na het maken van een proefrit opgemerkt dat de banden vervangen moesten worden nog voordat ik dit zelf had opgemerkt. De verkoper had ervoor kunnen kiezen niets te zeggen en kosten te besparen van een nieuwe bandenset, maar dit werd heel netjes afgehandeld. Ook geen oeverloos onderhandelen, maar direct een concurrerend prijsaanbod. Samengevat, een uitstekende autodealer/garage!

Top!

Prachtige BMW M440i gekocht! Afhandeling, aflevering top geregeld! Kon zelfs bezorgd worden maar heb de wagen toch maar zelf opgehaald. (Is veel leuker) Contact met verkoper Sander verliep erg goed. Veel mooie auto’s staan dus zeker een aanrader om eens te gaan kijken. Kom zeker nog terug bij jullie!

Betrouwbaar bedrijf

Ze nemen de tijd voor je

Snelle uitvoering van service

De problemen van de auto zijn snel verholpen en ze hebben m'n auto ook een was beurt gegeven. Helemaal top !!

In 1 woord: super!!

Ben al haast 25 klant bij dit bedrijf. Zij weten wat de klant wil( geven perfect advies; weten echt wat service is en ………zijn zeer vriendelijk. (Wie haalt en brengt je auto nog gratis van en naar huis als dat nodig is ?!)

Goed, netjes en vakkundig geholpen.

Goede ervaring. Ik beveel het aan.

Prima service, zeker te aanbevelen

In januari heb ik een mooie BMW X 1 gekocht en opgehaald. Alles ging volgens de afspraak . Prima service, zeker te aanbevelen

Zeer vriendelijke en correcte behandelong

Gewoon geweldig. Service gericht en hebben altijd tijd voor je

Herhaal, zoals ik steeds aangeef wanneer ik, soms hinderlijk steeds maar weer deze vraag krijg, gewoon geweldig en service gericht bedrijf

No nonsen zaken doen met Dick, Houd ik van.

Mijn ervaring is zeer goed goed geholpen met aankoop van mijn auto. De service daarna is top geweest mensen met ervaring en hart voor de zaak.

Goede service.

Dank zei, de heer Dick Bergwerff, Is de service voor mij super. Bedankt Dick.

Super bedrijf!

Vriendelijke mensen, goede service

Uitstekende garage!

Zeer goede service , en vriendelijk.

Keur netjes behandeld. Duidelijk hoe of was . Prettige sfeer

Bannepoort 2