Mooie showroom Uiterst vriendelijk personeel Altijd goed en snel geholpen
Kleine professionele garage. Hier krijg je tenminste uitleg, desnoods in de werkplaats, wat er nodig is aan onderhoud. Dus een klantgericht, eerlijk en no nonsense bedrijf. Voor mij een reden om hier een nieuwe BMW te kopen.
Al vele jaren ( circa 22) goede ervaringen bij aankoop en onderhoud van onze auto.
Mijn ervaring met Bergwerff is zeer klantvriendelijk, alle afgesproken punten zijn ze ook naar gekomen.
gewoon goed
Auto gekocht en is vaste garage voor onderhoud beide auto\'s
Heb dit al een keer eerder ingevuld, ben tevreden
Goede service. Afspraken helder. Goede communicatie. Garantiebepaling bij aanschaf occasion is prima.
Prima bedrijf. Je kunt altijd op korte termijn een afspraak maken
Goede voorlichting en uitleg
zeer goed
Prima service fijne mense.
persoonlijke aandacht en kennis van zaken
kundig, vriendelijk en zeer behulpzaam team van mensen
Al meer dan 10 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid. Eigenlijk voel ik me bij dit bedrijf niet gewoon klant, maar meer koning. Overigens verzoek ik het e-mail adres te wijzigen in [email protected]
Mini 5-deurs gekocht. In eerste instantie best tevreden over service en klantvriendelijkheid. Echter na wat mail contact over enkele kwesties, merk ik helaas toch niet al te vlotte en dienstverlenende antwoorden. Problemen met voorruit waar allemaal kleine steenslag in zit, helaas pas na de koop ontdekt. Geen enkele coulance aanbod voor reparatie of vervanging. Ook mijn vraag over het zogenaamd onderhoudscontract van 5 jaar wat nog op de mini zou zitten, maar niet wordt bevestigd door Mini Nederland, wordt vooralsnog niet beantwoord. Mijn vertrouwen en tevredenheid gingen van hoog naar laag. Gelukkig is de auto wel een beauty.