Zeer goede service Aardig personeel Lekkere koffie10
Prima. Auto is geleverd zoals afgesproken. Bij banden wissel was er goede medewerking. Ik kon vroeg de auto inleveren en had een perfecte leenauto.
Netjes aangesproken, maar erg onpersoonlijk Sleutel ingeleverd voor onderhoud, dat is \'t. Plaatsgenomen aan grote tafel, maar geen drinken aangeboden gekregen oid. Prijs voor beurt was netjes Binnen een week moest ik echter ruitensproeiervloeistof toevoegen, omdat deze leeg was. Erg vreemd als je je auto wegbrengt voor een onderhoudsbeurt. Van tevoren gemeld dat airco volledig gereinigd diende te worden, maar bij meenemen auto was dit niet gedaan, omdat niet de juiste spullen in huis waren. Daar moest ik dan nog maar een keer voor terugkomen. Bedrijf zit niet in de buurt van woonplaats, dus inmiddels maar bij Kwikfit laten uitvoeren. Ik heb er geen vertrouwen in dat de beurt verder naar behoren is uitgevoerd.
Een kapotte richtingaanwijzer in de buitenspiegel werd keurig onder de garantie gerepareerd!
Ik word altijd uitstekend geholpen!!
Prettige ontvangst, behulpzaamheid en uitleg
Zeer goed en betrouwbaar en prima service
Aanspraak met 1 contactpersoon nl Piet Bergwerff. Weet direct met wie hij te maken heeft, en niet een aantal maal doorverbonden worden.
Zeer vriendelijk personeel en top service!
Bijzonder goed en vakkundig geholpen door verkoper Mario Ruitenberg. Complimenten
Direct maar klantvriendelijk