Prettige en vakkundige hulp.
Geweest op de mini open dag. Netjes ontvangen en mee kunnen kijken bij de check up van onze mini. Alleen bij onze eerste benadering voor een afspraak ivm een storing aan onze mini kortaf behandeld en inplannen voor een werkplaats bezoek werdt gewoon 3 weken later pas ingepland. Dat dus niet gedaan want vinden dit niet acceptabel voor een storing aan de mini. Hierop besloten om de service uit te laten voeren aan onze eigen mini dealer
Goede ervaringen.
Vriendelijke verkoper. Klantgericht en service gericht.
Erg mooi familiebedrijf, enthousiaste medewerkers. Communicatie kan wel stukken beter, als klant wil ik gewoon regelmatig geïnformeerd worden (dus ook als er nog niets te melden is), zeker als je al langer dan afgesproken aan het wachten bent op de aflevering van de auto. Ik moest steeds zelf opbellen om iets te horen. Bij aflevering is dit overigens helemaal goed gemaakt.
Zoek niet verder; hier moet je zijn! Nu 2 x een BMW bij Bergwerff gekocht. Van A tot Z een buitengewoon prettig en professioneel automobielbedrijf.
Keurig geholpen, leenauto gekregen, eigen auto mooi gewassen terug. Afspraken worden nagekomen, duidelijke communicatie.
Servicebereidheid zit in de genen van Bergwerff
Prima service en aandacht voor de klant
Goed-correct- no nonsens
Ik wordt keurig te woord gestaan, indien echt nodig direct geholpen. komen afspraak altijd na.
Al jarenlang zeer tevreden klant van Bergwerff.
Gewoon goed erg makkelijk bereikbaar en persoonlijk. Doen wat nodig is en ondanks wat duurder geworden een goede prijs kwaliteits verhouding
Alleen maar positieve ervaringen.
Prima service, aardig personeel, goede voorzieningen.