Prettig bedrijf. Heeft nog de allure van een familiebedrijf. Snelle diagnose en vlotte afhandeling.
Prima services. Auto keuring afgeleverd. Net na aanschaf motorstoring, gelijk gerepareerd. In vakantie gaf auto aan dat remblokken waren versleten, zelfde avond nog appje van verkoper (ook opgelost). Bergwerff is een klantvriendelijk bedrijf!
Perfecte service, alles conform afspraak
Zeer correct bedrijf.
zeer plesant. snel afhandeling. goede communicatie.
In al mijn 45 autorijdende jaren heb ik nog nooit zoveel service gehad,als bij dit bedrijf.Allereerst het vakmanschap van de monteurs. Door hun deskundigheid zijn er geen onnodige kosten. En als het dringend is,staan ze meteen voor je klaar. De werkplaats en ook de andere ruimtes zien er verzorgd uit. Dit is een gastvrij bedrijf ,waar de klant nog centraal staat. Ook zelfs de kleine klant.
Het huidige success wat snel is gekomen, stijgt duidelijk maar t hoofd Men wordt slordiger, kan ook niet ander, verkoopvolime is omhoog gegaan
Top verlopen. Zeer plezierige en diskundige medewerkers. Absolute aanrader
Prima service!
kantelschuif dak wilde niet meer geheel dicht, door Bergwerff is het dak weer dicht gemaakt waarbij waarschijnlijk zoveel geweld nodig was dat het niet meer open kan. op zich geen probleem. mij werd verteld dat ze de bediening hadden losgekoppeld wat helaas niet geheel waar was. Verder ontbrak er een afdichtingsdopje van de verlichting in het bedieningspanaal van het dak. helaas werkt nu ook mijn regendector en automatische verlichting niet meer, is er misschien een verkeerde draad doorgeknipt? was vlak voor mijn vakantie dus heb nog geen tijd gehad om bergwerff te bellen
alles netjes volgens afspraak
Mooie selectie aan BMW\'s. Vriendelijke en deskundige mensen. Geen flauwe praatjes maar gewoon duidelijk.
Goede service tijdens onderhoud aan auto. Plezierig een gebruikte auto gekocht.
Nakijken en aanvullen olie