Hier een fantastische mooie 330e gekocht. Geen koehandel maar direct inzicht in de prijzen. Daarna de auto hier in service en altijd overtreffen ze de verwachting. Nette leenauto, stipt op tijd halen en brengen. Schappelijke tarieven en als iets niet vervangen hoeft te worden, dan doen ze het ook niet. Klantvriendelijke service medewerkers. Kortom hier zou zelfs Coolblue nog wat van kunnen leren.
De garage waar mijn 10 jaar oude BMW al een paar jaar in onderhoud is voor kleine/grote beurten, heeft mij Berfwerff aanbevolen omdat zij zelf niet de juiste apparatuur hebben om een (juiste) diagnose te stellen. Koppeling en een bobine vervangen.
Goed! Goed geholpen bij aankoop auto!
Louter positive ervaringen, ik kom er graag, mijn BMW is in uitstekende handen.
Mooi bedrijf, fijne service.
Nuchter niet overdreven gewoon goed
TOP
Meerdere malen getuige geweest, van de deskundigheid en service van Bergwerff. Een overtuigend bewijs waar Premium, Service, Deskundigheid en passie voor het merk samenwerken.
Klantvriendelijk en meedenkend.
Mooie gebruikte BMW gekocht. Aankoopproces zeer soepel, aflevering ook prima met montage van bestelde accessoires. Tot nu toe zeer tevreden. Volgend jaar een onderhoudsbeurt.
Top service en kwaliteit
Goed geholpen bij aanschaf van mijn nieuwe auto. Zeer vriendelijk en fijne communicatie. Ik ben ontzettend blij met mijn auto en zou in de toekomst wederom zaken doen met ze. Nogmaals bedankt!
Goede en duidelijke informatie, snelle reactie op vragen, perfecte aflevering auto !!!