Ik kan Bergwerff beschrijven als klantvriendelijk, klantgericht kortom en zeer plezierig omgeving een een kostbaar aankoop te doen.
Een BMW garage waar ik graag mijn auto koop en laat onderhouden.
Snelle service met hoog kwaliteitsgehalte
behandeling altijd zeer correct
Altijd uitstekend geholpen reeds 47 jaar!
Mijn oude BMW Z3 wordt hier respectvol behandeld en deskundig.
Met een probleem van een lekke band zonder vooraf een afspraak te maken aan de balie gestaan. Oplossing werd aangedragen en reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.
Zeer positief. Ben meteen geholpen toen ik een lekke band had.
Sinds ong. 1980 al klant bij Bergwerff naar volle tevredenheid
Een zeer mooi en onderscheidende BMW dealer met gevoel voor de sportiviteit die met het merk is verbonden en oog voor de historie van het merk wat zich vertaald in het zeer mooie en ruime assortiment auto\'s
Erg goed
Wij hebben tot op heden een prettige ervaring met dit bedrijf. We hebben hier een gebruikte BMW gekocht en zijn heel deskundig te woord gestaan door dhr bergwerff. Toen kwam het moment dat onze auto afgeleverd werd. Hiervoor had dhr bergwerff alle tijd vrij gemaakt en gij heeft ons duidelijke uitleg gegeven overbrengen werking van de auto. Kortom een zeer professioneel bedrijf met voorzover wij kunnen beoordelen vakkundige mensen.
Goede en snelle service
Geweldige service en zeer deskundig en eerlijk personeel. En dit nieuwe pand helemaal waardig.