Snelle Hulp; Gedegen Advies; Menselijke Benadering ipv puur Zakelijk. Vakbekwame medewerkers. Derhalve al jarenlang een tevreden klant/gebruiker.
Klantvriendelijk en deskuding
Vriendelijk en pragmatisch
Prettig en efficient zaken, betrouwbaar en goed advies
Top bedrijf!
Toen ik de auto kwam brengen van uit Arnhem en had ik telefonische alles afgesproken voor onderhoud en garantie dingetjes. Maar toen ik daar kwam was niet alles genoteerd en toen die klaar was, was niet alles gedaan. En ik heb dik anderhalf uur in de showroom gelopen maar werd niet gevraagd of wat wilde drinken en ze wisten niet eens wie ik was. En kreeg later een rekening van 450€ ( aan de telefoon afspraak gemaakt en gelijk gehoord wat ging kosten 325€ in de btw met remolie vervangen erbij ) maar ik had een tegoedbon ingeleverd van 300€ die was er niet vanaf afgehaald en dingen die garantie waren moest ik betalen, ik moest zelf paar keer mailen voor dat het opgelost werd. Dus mijn mening de klant vriendelijkheid was toen ver te zoeken. En ook dat in de showroom geen interesse was en wie ik was ik heb daar een jaar geleden een bmw van 37000€ gekocht.
Zoals altijd helemaal TOP. Als ik persé een minpuntje moet noemen: De koffie kan beter, maar ja... daar kom je eigenlijk niet voor.
Top bedrijf! Denken met je mee. Vriendelijk, vakkundig en vertrouwd
Prima personeel. Vriendelijke mensen. Komen afspraken stipt na. Mooi showroom en lekkere koffie. Wachten is geen straf daar.
Goede service en oplossingen
goed ervaringen, goede service
Ik ben tevreden ,zeker een aanrader!
occasion 520i gekocht met garantie tot nu toe goede koop
Goede communicatie en gekochte auto kon snel afgeleverd worden. Ook nette aflevering.