klantvriendelijke mensen met goede kennis van zaken

Staan altijd klaar om te helpen. Goede service en altijd lekker koffie.

Topservice

Altijd topservice

Aandacht voor de klant

Prettig

Erg goede service en goede sfeer in het pand

Erg prettig bedrijf. Zeer goede service!!

Voorbeeld voor vele dealerbedrijven

Bergwerff is een BMW service dealer die ook lekker gewoon is zonder afstand en arrogantie zoals vele andere merkdealers van met name de premiummerken. Afstand tot de werkplaats is kort en gaat niet via diverse “managers” lagen. Hierdoor leveren ze daadkracht, lossen ze zaken zonder morren op en worden dingen snel geregeld. Ga zo door!

Goede en snelle service..!!

Zeer positief

Goed vakkundig en betrouwbaar

Al jaren een kleine klant, telkens een zeer goed contact en correcte service

In overleg wordt de afspraak gemaakt, bij aankomst bij de receptie wordt er direct en correct gehandeld. De service beurten en reparaties worden correct uitgevoerd. Na reparatie wordt er keurig uitgelegd wat er is uitgevoerd en wat de kosten zijn.

Deze Heren weten alle ins en outs van hun producten en services. Dhr vd Heuvel is naast een zeer vriendelijke directeur ook nog een een vakman op en top! Mario is bijzonder behulpzaam en de jongens van de werkplaats altijd netjes en attent!

Goed bedrijf,alleen niet zo autogek als ik.

Goed,beetje ongeïnteresseerd..

Uitstekende service en staan altijd voor je klaar

Oh

Keurige en vakkundige garage!

Goed.

Goed en professioneel geholpen

Mooie auto, goede aflevering.

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Vriendelijke ontvangst en men houd zich aan tijd van afspraak. Een leenfiets is prettig. Ook als je in de zaak wacht is wachten goed met koffie of water. Alleen geen airco verbaasde me afgelopen zomer.

Uitstekende garage

Vriendelijk en bekwaam personeel. Garage met een mooie uitstraling.

accuraat

op tijd reminder, soepele manier van afspraken maken

Bergwerff is persoonlijk!

Via een bekende in contact gekomen met Bergwerff en dat is uitstekend bevallen. De inspanning die ze geleverd hebben om voor mij een passende, goed te betalen, BMW te vinden valt te prijzen.

Oprecht

Goed geadviseerd over de aankoop van mijn BMW i3s door Mario van Ruitenburg. Duidelijk zaken doen en correct afgehandeld.

Medewerkers met hart voor de zaak en verstand van auto's

No-nonsense verkoop van kwalitatief goede en mooi uitgevoerde BMW's. Uitstekende uitleg van de mogelijkheden en de conditie van de auto. Je kan de garage inlopen om zelf mee te kijken en input te krijgen van de monteurs. Ze doen er alles aan om jouw wensen in te vullen en mocht er iets niet goed zijn gegaan lossen ze het uitstekend op. Als erkend BMW service partner volgen ze nauwgezet de richtlijnen van BMW waardoor de kwaliteit gegarandeerd is.

prima hoor

nvt

Mooie auto maar aflevering mag beter

Als je een dure auto koopt mag je toch verwachten dat er een nederlands talig instructieboekje bij is.

Top Service

Vriendelijk en vakkundig service...Prijzen zijn beetje aan hoge kant, wat mij betreft mag wat lager:)

Helemaal niets op aan te merken

Alleen maar positief en coöperatief. Zeer zeker een adres om nog een keer een auto te kopen

Makkelijke samenwerking

Leuk bedrijf voor de bmw liefhebber!

Geweldig bedrijf

Fijn en transperant bedrijf. Thijs is een kundig adviseur en de auto wordt volgens afspraak afgeleverd. Mijn volgende auto mogen ze zeker weer leveren.

Postbus 359

4200AJ Gorinchem