Snelle en doelgerichte service met een super kwaliteit

Nadat ik schade had gereden aan mijn BMW kon ik met al mijn vragen terecht bij Bergwerff Automotive BV. Zij hebben mij van a tot z ontzorgt.

Topbedrijf , goeie service en zeer klantvriendelijk

Inmiddels mijn 2e auto daar gekocht en nog steeds geen klachten

Prima garage

Prima garage, vriendelijk personeel

Goed geholpen en geen probleem bij garantie

Goed geholpen bij de verkoop en naderhand bij problemen met de remmen geen discussie over reparatiekosten.

Snel deskundig en klantvriendelijk.

Voor het eerst bij Bergwerf geweest. Een terugroepactie voor mijn oude 2001 3 serie. Keurig gerepareerd en klaar terwijl ik zat te wachten.

prima ervaring

Je word vriendelijk en vlot geholpen , goede service

top ervaring, heel goed een vriendelijk geholpen

ik heb inmiddels mijn tweede auto bij bergwerff in Gorinchem gekocht. ik ben zeer tevreden over het bedrijf, Mario heeft ons beide keren zeer goed geholpen. toen er bij de vorige auto een garantie geval was, wat dat zeer goed opgepakt en volledig opgelost zonder dat wij daar kosten voor hoefden te maken. Wij zijn zeer te spreken over Bergwerff en over Mario!

Enthousiast, klantvriendelijk en servicegericht bedrijf, met een passie voor auto's.

Ik heb in Q1-'20 een verzoek tot inruil ingediend bij Bergwerff op een Alpina B3 F30 LCI. Na het 1e prettig contact gelijk een virtuele prijstaxatie uitgevoerd. Bij aankomst in Gorinchem, wat voor mij de 1e keer was, prettig ontvangen door Thijs en een blik geworpen op de prachtige collectie. Een mooie mix van classics, Alpina, youngtimers, Bmw, Mini etc. Na korte formaliteiten proefrit gemaakt en de koop gesloten. Bij aflevering alles conform koopcontract afgewerkt en nog een prachtige Alpina hoes ontvangen. Ik ben bekend met meerdere dealers, maar ik kan Bergwerff van harte aanbevelen! Ik rijd graag om vanuit Amstelveen!

deskundig en correct geholpen

deskundig en correct geholpen

Een prima zakken

Wat moet ik zeggen over Bergwerff BMW. Ik kom daar al sinds 1996 . De mensen zijn vriendelijk , betrouwbaar en wat ook heel belangrijk is, ze zijn vakkundig .

zijn vriendelijk en komen hun afspraken na

er worden goede en nette auto"s aangeboden

Prima garage

Wordt altijd prima geholpen

Wat een service

Inmiddels mijn 4e auto gekocht bij Bergwerff. De 3e auto is gestolen, en zonder ook maar een papiertje te hoeven tekenen is er een leenauto ter beschikking gesteld en een nieuwe besteld voor ons. Geweldig! Ik weet waar mijn 5e auto vandaan gaat komen!

oprecht

Oprechte aandacht in combinatie met persoonlijke interesse maken een fijne sfeer om zaken in te doen, zonder het gevoel dat je financieel het vel over de neus getrokken wordt. En met de plotselinge storing die er ontstond was de after sale behulpzaam, gaven het idee dat niets te veel was en gaven update wat de stavaza was.

Prima garage,altijd fijn geholpen!

kopje koffie tijdens het wachten(APK)alles goed geregeld en goed advies.

Vriendelijke ontvangst, snelle service

Uitstekende service. Vriendelijke medewerkers

zeer tevreden over de aankoop en service van jullie bedrijf

Zeer tevreden over de aankoop en service van jullie bedrijf

Prima ervaring.

Prima ervaring. Duidelijke afspraken en goede service. Ik rijd inmiddels 4 maanden probleemloos in de aangekochte BMW.

Bergwerff maakt BMW rijden geweldig

Een slogan, die met recht mag gelden, voor de mensen van Bergwerff. Vakkundig, professioneel en uitermate betrouwbaar

Top!

Prettige ontvangst, groot aanbod, scherpe prijzen en een goede after-sales. ‘T is dat je niet elke dag een andere auto koopt.

Geweldig bedrijf.

Een Top bedrijf.

vriendelijk,duidelijk,Top monteurs.

Klantvriendelijk

Men is bereid mee te denken voor oplossingen

Positief.

Leenauto stond klaar, geen kosten in rekening gebracht. Goede service. Geen oorzaak van de storingsmelding kunnen vinden. Na reset ook niet meer voorgekomen.

Erg goede service

Postbus 359