alles volgens afspraak nagekomen

zie boven

goede communicatie en service

Onze auto is hier in onderhoud, Wordt netjes behandeld.

Goed ontvangst en contact. Deskundig en afspraken goed nagekomen. En een geweldige auto!

Afspraak goed nagekomen.

Plezierig contact.

Ik heb de aankoop van mijn nieuwe auto als goed ervaren. Er was goede service en goed contact. Ik zou Beltman zeker aanbevelen.

Zoals gebruikelijk weer erg goed behandeld

Alle wensen werden op een goede wijze afgehandeld

Gewoon goed !

Prima service en zeer meedenkend .

Nieuwe auto precies op tijd en uitstekend afgeleverd

Zeer goed bedrijf met prettige klantbenadering. Komen afspraken goed na en leveren goede service bij opvolging van vragen en opmerkingen. Aandacht en gemak voor de klant staan hier voorop!

Kwaliteit op alle fronten !

Prima garage, kwaliteit en service zoals je mag verwachten.

Zoals altijd weer perfect!

Altijd netjes aangesproken. Afspraak ia afspraak en ze doen wat ze zeggen.

Goede service, goed geholpen

Zeer vriendelijk en efficient

onderhoud goed uitgevoerd

Betrof een kleine beurt en is goed uitgevoerd. Heb verder geen opmerkingen

Helemaal goed

Klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijke ontvangst en uitgebreid tijd voor de koop en de afhandeling ervan.

Dit jaar ook weer voor de servicebeurt van de auto naar de garage. Tevens de 1ste keer APK. Zeer goed en sympathiek behandeld en goed antwoord gekregen op mijn vragen. Duidelijke uitleg over wat er aan de auto moest gebeuren.

Deskundig en betrouwbaar zaken doen bij Beltman

aankoop van bestelbus Nissan NV300 en afhandeling zijn zeer goed verlopen Bedankt.

uitstekende zaak

Alles volgens afspraak. Auto is keurig netjes afgeleverd in Rotterdam zoals afgesproken

Prima! Goede service!

Zoals hiervoor omschreven.. gewoon prima en goede service!

Professioneel bedrijf met hoge kwaliteit score !!

Dit bedrijf kenmerkt zich door gastvrijheid en kwaliteit van de service te bundelen, naar een tevreden Klant!

Goede advies en correcte nakoming afspraak

Ik ben heel tevreden over de service

Wordt netjes en goed ter woord gestaan en geholpen

Geweldige service

Van te voren kon ik doorgeven waar ze tijdens de zomercheck extra naar konden kijken. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg thee aangeboden. Het wachten duurde niet zo lang en gelukkig was de auto helemaal in orde.

Betrouwbaar en correct

Keurig geholpen door Martijn. Alles netjes afgeleverd en vriendelijk personeel.