zeer vriendelijk en met verstand van zaken behandeld, goede voorlichting/uitleg
Altijd bereid te helpen en er staat een leenauto klaar als het nodig is. Vriendelijk, ze doen wat ze zeggen.
Vriendelijke en adequate verkoop, nog niet vaak meegemaakt
Gewoon een goed bedrijf!
Ben al meer dan 20 jaar klant bij beltman en ben altijd zeer goed geholpen Afsprakenworden altijd nagekomen Bedankt voor de goede service visser parket rijssen
eer goed
heel goed,; hulpvaardig, correct en altijd dienstvaardig. > PRIMA !!!
Prettig geholpen en goede informatie over de auto
Fijn bedrijf om naar toe te gaan vriendelijke ontvangst geven je alle tijd voor vragen en uitleg. Zal het iedereen aanbevelen.
Zoals altijd,heel goed.
Wij, 2 vrouwen uit Brabant, hebben hier een gebruikte auto gekocht. Zeer vriendelijk ontvangst, betrouwbaar en een vlotte en goede service. Komen afspraken na.
Goed bedrijf ben al jaren klant word altijd goed en correct geholpen\', altijd vervangend vervoer wanneer je ook komt. voor mij een prima bedrijf.
De gemaakte afspraak, digitaal, was niet goed overgekomen,zodat ik niet in de planning was opgenomen. Desondanks werd ik toch op een voortreffelijke wijze geholpen.
Kwalitatief goed bedrijf met goede service. Ben minder te spreken over de prijs. Met een arbeidsloon van € 67,95 per uur zit dit bedrijf ruim aan de bovenkant van de algemeen gehanteerde prijzen. Ook vind ik het storend dat bij gebruik van een leenauto er een forse benzineprijs in rekening wordt gebracht. Al met al zou het zomaar een reden kunnen zijn om het onderhoud elders onder te brengen.
Correcte afhandeling bij de koop van onze gebruikte Kia Venga