We hebben de auto nu een paar weken, en we moeten zeggen dat deze tot op heden uitstekend bevalt. Alles is met de verkoop conform de afspraken uitstekend geregeld. Kortom: Betrouwbaar en deskundig
Prettige ontvangst ze laten je niet onnodig wachten en altijd vriendelijk plus dat de koffie lekker en in een kopje met koekje geserveerd wordt
Klantvriendelijk bedrijf en je wordt er uiterst deskundig geholpen.
Uitstekend. Werd vooraf nog even gebeld voor een extra (onderhouds-)opdracht die ik reeds gemeld had. In overleg resp. op aanwijzing besloten om de opdracht in te trekken. Zo bespaarde ik een leuk bedrag zo vlak voor de vakantie. Uitstekend met mij als klant meegedacht. Ook vervangende auto keurig geregeld.
Onlangs een gebruikte Kia Picanto gekocht waarbij Jeroen ons prima heeft geholpen. Beltman is een betrouwbaar en net bedrijf met een open en eerlijke communicatie richting de klant!
Beltman onderscheidt zich door hoge mate van klanvriendelijkheid, deskundigheid en professionaliteit. Ze komen hun afspraken 100 % na.
kleine beurt laten doen en centreerringen van €9,00 per stuk laten monteren en montagekosten en onderzoekkosten van ruim €65,00 moeten betalen vind ik belachelijk hoog
Ik kwam deze keer voor de zomercontrole op 15 punten. Kon er op wachten onder het genot van een kopje koffie en de krant lag al klaar.
zeer goed geen opmerkingen tot nu toe.
Klantvriendelijk, goede sevice, je wordt er goed geholpen door iedereen
Deskundig en vriendelijk personeel, ik had vooraf een prijsopgaaf van het onderhoud gekregen en die klopte precies.
Locatie Beatrixplein: geweldige service en meedenken met de klant! Jan en Derk bedankt maar weer voor de laatste service beurt.
Prima service en aandacht voor de klant