perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord uitstekend .\r\nGoed en duidelijke uitleg en ze nemen de tijd voor je als je een nieuwe of tweedehands auto koop.\r\nmaar ook na de verkoop blijven ze belangstelling houden voor je.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 5 jaar Nissan Qashqai recent een nieuwe Nissan X-Trail gekocht bij Beltman. Waarom Beltman. Vanwege de uitstekende services en volledige afhandeling van allerlei zaken die bij de aanschaf van een nieuwe auto aan de orde komen. Kortom KLASSE.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beltman is een goed familie bedrijf,goede uitleg door de verkoper en komt betrouwbaar over.

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had enorme pech met mijn mooie cabriolet wat mij op een enorm bedrag kwam te staan na reparatie, verschrkkelijk, was nog de rekening aan het betalen van mijn kleine beurt en nu dit gigantische bedrag. Was alleen niet blij toen ik de sleutels weer kreeg na de reparatie, mijn auto zag er smerig uit na het bezoek aan de werplaats en dat heb ik ook gezegd dat ik wel verwacht dat ik een keurig gewassen auto mee terug kreeg, jammer dat ik hier om moest vragen. Service trekt klanten garage Beltman. Verder rijd de auto weer als een zonnetje.H.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze tweedehands Kia Cee\'d. Geen opdringerigheid. Bedrijf komt betrouwbaar over. Nog geen ervaringen met onderhoud, maar dat zal ongetwijfeld goed zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf en onderhoud lease auto. (Kia Sportage)\r\n\r\nVoldoende tijd uitgetrokken voor uitleg en proefritten nieuwe auto.\r\nSnelle correspondentie over aan te schaffen lease auto met bedrijf waar lease rijder werkzaam is.\r\nDe beste ervaring is de flexibiliteit van de onderhoudsbeurten en APK, brengen wanneer het de klant uit komt.\r\nIk zou dit bedrijf gelijk aanbevelen, het is alleen niet altijd aan mij om een lease/koop maatschappij uit te mogen zoeken. \r\n\r\nGoede service, ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf gebruikte kia carens. Zeer vriendelijk personeel. Goed contact via email. Gebruikssporen zonder overleg volledig weggewerkt. Zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al meer dan vijf jaar goede ervaringen met Beltman, vandaar tweede aanschaf nieuwe auto.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt vriendelijk en correct geholpen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf malafide bedrijf. Bij aanschaf van 2e hands c5 citroen werd mij verteld dat de auto nog zeker 30000 km mee zou gaan. er moesten nieuwe banden op en een nw accu. Voor mij geen probleem. echter na een check van de lokale citroendealer bleek dat beltman mij van Rijssen naar Groningen heeft laten rijden zonder achterremmen terwijl mij door verkoper werd verteld dat alle occasions een grondige check hadden gehad\r\nIk heb mijn klacht neergelegd bij de verkoper Jeroen Pots, maar die heeft helaas niets van zich laten horen. Jammer, dat zo een bedrijf die notabene aangesloten is bij bovag zich bezig houdt met dit soort a-sociale verkooppraktijken, immers als ik had geweten hoe onveilig deze auto was, had ik deze nooit gekocht. Klaarblijkelijk vindt Beltman de paar euro,s winst belangrijker dan de veiligheid waarmee zij een argeloze/ondeskundige koper van een wrak de weg op sturen. Dat Beltman niet reageerd op mijn schrijven geeft al aan dat het bedrijf integriteit als een hindernis ziet waar het de verkoop van zijn producten betreft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen na aanschaf van de nieuwe Kia Venga. Duidelijke uitleg, geen gepush.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het verleden eenmaal een negatieve ervaring gehad, maar dat is nu ruimschoots goedgemaakt.Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk en een duidelijke uitleg een net en schoon bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Nissan X-Trail heb ik als gebruikte auto gekocht bij Beltman in Rijssen in 2011. Aangezien ik alleen voor de beurt en de APK in de garage kom en die naar volle tevredenheid worden uitgevoerd, heb ik het er voor over van Laren naar Rijssen te rijden, Eigenlijk kan ik als leek alle onderstaande punten niet beoordelen, maar het resultaat, geen problemen met de auto, telt voor mij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend en vlot geholpen. Duidelijke uitleg en er werd rustig de tijd genomen om vragen te beantwoorden.