Ik heb niet anders dan prettige en vertrouwensvolle ervaringen met dit bedrijf.
Onlangs kreeg mijn Kia Picanto een onderhoudsbeurt en dit ging zoals gewoonlijk weer van een leien dakje! Handig afspraak plan systeem via internet. Nette service aan de balie en een prima leenauto kreeg ik mee! Kleine tip van mijn kant: leg even een parkeerschijf in de leenauto om boetes te voorkomen!
Prima geholpen door Jeroen.
Wij zijn uitermate goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Nissan X Trail. Hier voor alle lof en dank. Wat betref service en onderhoud van de micra van mijn vrouw hebben wij de beste ervaring en zijn happy met de keuze voor Automobielbedrijf Beltman.
Uitstekende service
Super service.
Goede ervaring, grote beurt aan auto, vriendelijke ontvangst bij aankomst met koffie of thee. Meteen even een leenauto mee om even in Nijverdal te gaan winkelen
Nieuwe auto aangeschaft, goede voorlichting en goed gesprek gehad Plezierige ontvangst met direct een kopje koffie of thee
Bij aanscchaf heb je in feite alleen met de verkoper te maken en die was enthousiast en dacht ook mee om zoveel als mogelijk aan onze wensen te voldoen. Gesprekken verliepen uitstekend. Hoe het verder zal gaan, daar kan nog geen oordeel over worden gegegven. Er staat tenslotte pas 459 km op de teller.
Prima direct contact met de klant. Prima prijs kwaliteit verhouding en komen gemaakte afspraken goed na iets wat veel vertrouwen en een goed gevoel geeft.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk personeel Zeer goede monteurs Je voelt je er thuis
Zeer goed en staan direct voor mij klaar wat heel belangrijk is want ik gebruik de auto om rijles mee te geven dus stilstand kost geld.
Plezierige koopervaring. We gingen voor de aanschaf van een gebruikte auto, maar door de leuke actie van Kia en de prettige verkoopbegeleiding gingen we weg met een nieuwe auto.
Zeer correct geholpen en vakkundig advies gekregen; we komen zeer zeker nog eens terug!
Super service zelfs op zaterdag kun je er met een spoedgevalletje terecht!
Ik heb in 2010 een nieuwe Kia Sportage gekocht en in 2015 in geruild voor een nieuwe Nissan Qaschqai. Ik heb beide autos gekocht van Dhr M Beltman en ben zeer tevreden. Men is klant vriendelijk zowel telefonisch als in de Schowroom en de receptie.
reeds meerdere auto`s bij Beltman gekocht kleine storingen verhelpen zonder afspraak nooit een probleem, je word er altijd zonder morren vriendelijk verder geholpen. Ook tijd afspraken worden altijd correct uitgevoerd