na deskundig onderzoek bleek de tank van onze pick-up truck lek, deze is binnen de afgesproken tijd deskundig vervangen.
Als nieuwe klant niet bekend met Beltman bv binnengestapt. Uiterst vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de aankoop van een nieuwe auto! Zeer tevreden over de gang van zaken. Naar mijn gevoel eerlijk en volledig goed voorgelicht en zo een weloverwogen keuze kunnen maken; niet geheel onbelangrijk ook nog een zeer goede inruilwaarde voor mijn auto kunnen krijgen.
De eerste contacten, naar aanleiding van problemen met onze vorige auto, waren prettig. Dit heeft ertoe geleid dat we een andere auto hebben aangeschaft bij Beltman. Hierover zijn we tevreden.
Ik vind dit bedrijf een \"gemoedelijk\" bedrijf waar de klant nog koning is! ! Geen opdringerige verkopers wanneer je in eerste instantie alleen komt om te oriënteren! De gekochte Nissan Note werd naar alle tevredenheid afgeleverd! !
Auto gekocht. Werd afgeleverd volgens afspraak en mooi optijd. Vriendelijke mensen.
Al meer dan 20 jaar een tevreden klant van autobedrijf Beltman.
Prima service. Netjes afspraken nakomen en prettige mensen.
Vriendelijk, geen gladde praatjes, snel reactie op vragen, afspraken nakomen
Je wordt vriendelijk ontvangen. Niet opdringerig. Duidelijke uitleg over alles, goede afspraken. Had er wel een goed gevoel over.
zeer tevreden
super top service!