klant vriendelijk goede service
Bijzonder goed geholpen, goede service en afhandeling van het hele gebeuren
Alles top geregeld!!
Klantvriendelijk. Vlotte service. Betrouwbaar.
Een goed bedrijf waar je snel tot zaken kunt komen. Prima service en scherp geprijsd.
ik ben zeer tevreden hoe de koop van de auto is gegaan. alles was perfect geregeld.
Service en des kundioheid
goed en betrouwbaar
Altijd correct , afspraken worden tot op de minuut na gekomen en iedereen is vriendelijk en gemotiveerd .
De service was geweldig ,kreeg gelijk een auto mee om naar huis te gaan. Nieuwe winterbanden zijn er ook gelijk opgezet,APK en een grote beurt .Aanbevelings waard
Al meer dan 40 jaar een tevreden vaste klant
Nadat ik zelf de voorkant van mijn auto in de prak had gereden, is deze perfect gerepareerd. Alles is door de hr. Beltman zelf geregeld. Alles verliep naar wens.
de ervaringen zijn goed te noemen
Alleen maar goede ervaringen! Ontvangst is altijd plezierig en de service is top!
Hele goede ervaring en vakwerk
Nieuwe winterbanden/-velgen. Weer top geregeld!
Netjes geholpen! Erg klantvriendelijk en nam ruimschoots de tijd!
Vriendelijke, menselijke contact met iemand die duidelijk weet waar hij het over heeft. Niet snel-snel-snel een auto verkopen. Jammer dat aflevering vrij lang duurde.