Fijne mensen met aandacht voor de klant.
Alleen maar plussen. Vriendelijk en zakelijk personeel.
2x KIA nieuw gekocht. Eerste een KIA Sorento en later de toen nieuw uitgebrachte KIA Sportage. Met beide auto\'s nooit problemen gehad behalve dan een flink schadegeval van onlangs. Deze is inmiddels naar tevredenheid hersteld door Beltman. Prettige mensen en buitengewoon klantvriendelijk.
Markelo👍
Markelo👍
No nonsens bedrijf dat bevalt mij goed En dat je word herkent door de verkoper na ruim 1 jaar aanschaf auto.
Uitstekend. Alleen heeft men een aantal keer vergeten het onderhoudsboekje bij te werken. Vervelend, temeer omdat ik al eerder heb moeten vragen om dit wel te doen.
Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Beltman. Deskundig personeel erg behulpzaam.