prima geholpen

zeer tevreden en goed op tijd

Opnieuw prima voor elkaar

Makkelijk online afspraak maken. Op tijd een reminder. Vlot afgehandeld conform afspraak. Geen onnodige kosten.

Super gemotiveerd bedrijf

Bij aanschaf van onze captur Is alles uit de kast getrokken om de auto voor onze vakantie te leveren

professioneel

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Deskundig personeel. Prima sfeer. Ik zeg het steeds weer, een regiogarage wordt zeldzaam in deze tijd.

ik waardeer mijn garage bijzonder. een dikke dikke plus. mijn probleem is dat ik bij mijn vorige zoe wel heel veel ellende heb gehad. nieuwe motor, stuurhuis, oplaadeenheid etc. En met 220 op de teller volledig versleten. veel te vervangen onderdelen zitten op een plek waar je alleen bij kan door de motor eruit te halen. let wel daarvoor moet de hele voorkant eerst gedemonteerd worden. een duurzame auto is niet alleen elektrisch maar ook duurzaam als het op onderhoud en vervangring van onderdelen aankomt. daarin scoort de renault zoe een dikke min.

Vertrouwd en volgens goede afspraken.

Makkelijk iets te overleggen als er wat gebeuren moet.

Goed personeel en goede service

Wordt als klant behandeld en niet als een nummer

Zeer positief

Met plotselinge problemen met de auto, zelfs in de vakantie periode, werd ik tussen andere werkzaamheden geholpen .

Gewoon uitstekend

De service is altijd goed

Perfect geholpen ……

De APK keuring is wel wat lang (steekproef) maar verder zeer correct verlopen ….. Zeer tevreden prima garage en vriendelijk en correct personeel.

Vertrouwd

Altijd tevreden ook nu weer.

Tot nu iig zeer tevreden

Door een beetje pech, was de auto te laat klaar voor onze vakantie. Dit werd prima opgelost door Beerda auto's door ons een auto in bruikleen te verschaffen tot ons eigen klaar was. Super geregeld.

Uitstekende service

Occassion (Renault Clio) gekocht bij deze dealer. Was de reis van Haarlem naar Kollum meer dan waard!

Helemaal top !

Klantvriendelijkheid 10 Service 10 Lekkere koffie 10

Klantvriendelijk

Omdat het zo’n fijne garage is, kom ik graag van midden-Limburg naar Kollum (toch 300 km enkele reis) omdat ik enorm tevreden ben!

vakmanschap en klantgericht

Vlot en vakkundig reparatiewerk. Zeer klantgerichte benadering.

Heel goed

Heelgoed

prettig

ervaring is goed

Super tevreden

Zeer goede kwaliteit en service

De tijdsduur van het gepleegde onderhoud ,zeer goed ingeschat.

Heel positief en uitstekend geholpen.

Zeer positieve ervaring met de aankoop van een prachtige Renault Austral. Het gehele proces van testen, inruil, offerte, financiering en aflevering tot in de puntjes verzorgd door Bastiaan en collega’s. Dit is precies hoe het moet gaan en alle lof voor Auto Beerda.

Worden altijd netjes geholpen en de koffie is altijd klaar

afspraak is afspraak!

Samen een auto uit Duitsland opgezocht. Beerda (Bastiaan) heeft de algehele inkoop en keuringen geregeld. Kortom super geregeld.

ruim voldoende

klantvriendelijk