Deze keer geen wasbeurt van de auto

Elke keer als de auto voor een onderhoudsbeurt is geweest konden we de auto schoon ophalen. Deze keer alleen van binnen gestofzuigd. Van buiten niks aan gedaan. Viel toch een beetje tegen.

Wordt prettig behandeld als klant door het personeel.

Makkelijk afspraken te maken of een (auto) probleem te bespreken.

Top service

Top service, zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Fantastisch bedrijf met oog voor de klant

....

En goede autobedrijf

Onze renault captur heeft en onderhoud beurt gehad + apk, we zijn zeer tevreden

Vorig week me auto daar gekocht Netjes afgeleverd met een bakkie koffie in als afsluiting een mooie bos bloemen Zeer te vreden over het bedrijf

prima service

Uitstekende service, goede uitleg over nota.

Zeer klantvriendelijk

Nvt

Kwaliteit begint gewoon te worden.

Zoals voorheen altijd tevreden. Kwaliteit begin je als gewoon te ervaren. Terwijl dit niet gewoon is.

Altijd goed

Ik heb de beste ervaring met Auto Beerda

100 % tevreden.

Er wordt met je mee gedacht.

Zoals altijd op tijd geholpen en vakkundig werk geleverd

Na de aankoop van een andere auto een klein mankementje met de achteruitverwarming. Super snel en vakkundig opgelost. Top.

Mijn auto reeds voor het eerst niet schokkend weg

Vriendelijk, gastvrij en snel

Bijna perfect

Over koop, behandeling, bedrijf, auto, zeer tevreden. Enige minpunt was dat bij aflevering bleek dat de verkeerde contactdoos op de trekhaak was gemonteerd. M.i onnodige slordigheid omdat de juiste contactdoos duidelijk op de aankoopovereenkomst staat vermeld. Dit levert natuurlijk ongemak op voor de klant. Gezegd moet worden dat na constatering bij aflevering direct actie werd ondernomen om fout zo spoedig mogelijk te herstellen.

Geweldige service bij Auto Beerda

Wij hebben het kooptraject als heel prettig ervaren. Bastiaan is een rustige, vriendelijke verkoper die de tijd neemt voor het adviesgesprek. De auto wordt piekfijn afgeleverd en ook de service na de aankoop is van een hoog niveau. Super!!!

Klantvriendelijk

Word altijd vriendelijk geholpen.

Ze denken met je mee wat je wil en zijn zeer klantvriendelijk

goede info en afspraak en gewoon goed werk

keurig werk volgens afspraak

goed geholpen en deskundig

goed geholpen en deskundig

Altijd vertrouwd

Al jaren klant en jaren goed

vlot en goed

Vlot en adequaat gwholpen

Keuring en reparatie naar tevredenheid uitgevoerd

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum