Nee

Ik heb al 2jaar een rekening gekregen met daarop ruitensproeier bijgevuld terwijl ik dat thuis zelf al had gedaan als jullie bij alle klanten dat doen verdienen jullie er ook goed aan vr.gr.p.mollema piet

Zeer net bedrijf

Auto voor een kleine beurt gehad. Alles correct geregeld!!

Goede en vriendelijke service

Vertrouwen is voor mij erg belangrijk en dat vond ik bij Beerda

Een goede inruilprijs en een occasion die aan mijn wensen voldeed. Verkoper Bastiaan nam alle tijd om vragen te beantwoorden en toelichting te geven. Ook eerdere ervaringen bij Beerda, zoals een reparatie en een proefrit, waren prima. Dus de deal gesloten en op het afgesproken tijdstip stond de auto klaar. Nog even wennen aan alle features maar dat komt wel goed.

supergoed

netjes en correct ontvangen met koffie auto netjes afgeleverd supergoed gedaan vrouw verwent met bos bloemen alle lof voor team beerda

Fantastisch

Deskundig en behulpzaam personeel. Kom er graag.

Prettig contact en geweldige service.

We hebben onze Dacia Duster 4WD ingeruild voor een Renault Clio Initiale Paris. We hebben vooraf fijn telefonisch contact gehad en een eerlijke inruilprijs gekregen. Op locatie ontvangen met een lekker bakje koffie, een goed gesprek en vervolgens proefrit gemaakt. Een paar dagen later de deal gesloten. De Clio werd keurig afgeleverd met grote beurt, aflever pakket, mattenset, poetsbeurt, volle tank, enz, enz....en een mooie bos bloemen. (De prijs is inclusief... zonder bijkomende kosten, iets wat vaak bij andere bedrijven niet zo is.) Al met al zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind. Zeker een aanbeveling !! ... Bastiaan bedankt ...top

Uitstekend bedrijf.

Kom al jaren bij Beerda. Een topbedrijf en heel vriendelijk personeel.

prettig en open contact,

het personeel is betrokken bij de klant, de vooraf gemaakte afspraken over de aankoop worden correct nagekomen. De zaken worden zorgvuldig uitgevoerd.

Afspraak correct nagekomen

Winterbanden omzetten naar zomerbanden . 2 zomerbanden moesten vervangen worden, op advies deze vervangen door allseasens. De andere 2 zomerbanden in de herfst vervangen door all seasons. Winterbanden niet meer nodig.

Vakkundig vriendelijke garage

Kan alleen maar positieve dingen zeggen.

Prima, goeie service

Ben goed geholpen

Snelle en goede reparatie

Goede communicatie.

Zeer goede service en kwaliteit

zeer goede service en kwaliteit. Meedenkend personeel.

ik heb al jarenlang te maken met vakkundige mensen bij Auto Beerda

Je wordt vriendelijk bejegend en er is altijd koffie klaar. als je moet wachten. De monteurs doen hun werk vakkundig en degelijk. De laatste onderhoudsbeurt op 22 mei is prima uitgevoerd en de wachttijd viel reuze mee.

Ben goed geholpen

Er werd naar mijn vragen en wensen geluisterd. P.M. mijn E-mail-adres is [email protected] Het door u gebruikte E-mail-adres is van mijn partner W.J. Wiersma-Roelofs, die rijdt in de Captur RS-762-S.

Auto reparatie zeer goed gedaan de auto rijd weer als nieuw . Met de nieuwe banden en. Uitlijning

Alles goed geregeld

Alles volgens planning.

Hele vlotte behandeling

Alles werd goed afgehandeld

Ze staan altijd gelijk klaar

Onder het rijden kreeg ik een probleem, ik belde en kon gelijk komen en het probleem is opgelost)4

Uitstekend werk geleverd.

Zeer postitieve ervaring.

De reparatie aan onze auto is weer zeer correct uitgevoerd zoals gewend.

Auto is volgens opgegeven prijs keurig en op tijd gerepareerd zoals wij gewend zijn bij Auto Beerda. Zeer tevreden ......

Prima garage Vriendelijke mensen Goede service

Heel goed geholpen

Altijd goed geholpen

klant vriendelijk km stand wordt gevraagd is het daarna nodig voor onderhoud je krijgt altijd mail

Goed is goed !!

Mr. Andreaestraat 24