Auto voor apk en een onderhoudsbeurt gehad. Alles naar het zin gegaan

Nemen alle tijd voor je om de auto af te leveren

Vriendelijke ontvangst en bespreken en leggen van de reparatie!

Aan alles, wat ik had aangegeven, is voldaan! Altijd n vriendelijke ontvangst!

Ik ben erg tevreden over het resultaat.

De kosten van herstel van de schade (deuk) aan de achterklep van mijn auto vielen hoger uit dan ik had gepland. Het heeft een paar uur geduurd maar het resultaat is uitstekend. Van de deuk is niets meer te zien. Prima werk Sander.

uitstekend

Ze staan altijd voor je klaar,

Service waar je blij van wordt !

Mijn auto had 2 kleine mankementen, maar dankzij de garantie die Auto Beerda had gegeven, was reparatie geen probleem. Ik kreeg een jonge, luxe leenauto mee. Alleen zelf de brandstof betalen, maar dat is natuurlijk logisch. Keurig binnen gestelde termijn gerepareerd en nog geen nieuwe klachten gehad.

Afspraak en binnen een week opgelost

Goede service en vriendelijkheid

uitstekend

Ben zeer tevreden leuke behandeling goede service niet voor niks al meer dan 40 jaar klant bij Beerda

Zeer tevreden Renault Clio

Vakkundig bedrijf en betaalbaar auto is in onderhoud geweest en rijd weer als. Nieuw .zeer tevreden .

Heel goed

Uistekende services

Prima dealer , fijne verkoper

We kwamen kijken bij de Renault capture, fijn ontvangst door de medewerkers. Fijn geholpen met een prima uitleg van de auto. De auto werdt in de showroom gezet en alles werd getoond en uitgelegd. Ruim de tijd genomen voor een proefrit. Bij terugkomst op gevangen met een kop koffie waarna we in gesprek zijn gegaan. De sfeer was open en niet opdringerig. Afgesproken om na het weekend te laten weten of we de koop door ging. Maandag bij de garage langs gegaan en de koop bevestigd. Als zeer positief ervaren.

Montage 2 allseasen banden gemonteerd.

Altijd vriendelijk en tijd voor een praatje met Bastiaan kopje koffie er bij en een schone auto weer mee .

Prima service tegen redelijke prijs

Auto gebracht, was niet echt veel onderhoud benodigd. Vlot gereed gemeld en tot onze verrassing schoongemaakt en wel ! De prijs voor de apk beurt viel ook mee dus we zijn tevreden met het geheel.

Altijd behulpzaam. Ga zo door.

Bij een kleine elektrische storing met verlichting direct de zelfde dag geholpen. Tige dank.

Alles was in orde.

Alles was in orde.

Goed geholpen, ik verheug mij op een fijne samenwerking.

Klantgericht en meedenkend!

vriendelijk, correct en tegemoetkomend

prettig en oplossingsgericht

Fijne garage, klantvriendelijk, goede service!!

Fijn ontvangst door de verkoper. Auto stond klaar volgens afspraak om te bekijken en een proefrit te maken. Bij afhalen was de auto gepoest en heeft een grote beurt gehad. Nieuw onderdeel voor de airco vervangen volgens afspraak. Kortom fijne garage!

keurig uitgevoerd zoals het hoort

zeer prettig en professioneel

zoals verwacht

de auto wordt op een goede manier up to date gehouden

Ervaring is nog kort, zeker tevreden zover

Vriendelijk geholpen

Klasse!!

APK en beurt. Prettig: tijdsplanning, kostenopgave vooraf en klantvriendelijke mensen.

Zeer goed en vriendelijk

Mr. Andreaestraat 24