Prima service.

Klantvriendelijkheid op de eerste plaats.

Betrouwbaar zaken doen is hier een feit.

Makkelijk afspraken te maken voor onderhoud en met alle medewerkers wordt je als klant behandeld en er wordt meegedacht naar oplossingen.

klantniveau

bij vorige beurt opgemerkt dat de vervanging nog niet nodig was en er nog best 10k mee gereden kon worden.

Fijne medewerkers, auto top

Er is altijd overleg met wat men vindt en wat er gedaan moet worden, maar ook wat eraan zit te komen. Geen gezemel over “noodzakelijke dingen “ die niet noodzakelijk zijn, maar wel veel geld kosten. Geen opdringerig personeel. Altijd bereid te helpen en uitleg te geven. Aardig en kundig personeel. Hebben me vaker uit de brand geholpen en de kosten zijn te doen.

Buitengewone dienstverlening, zowel persoonlijk als technisch meegemaakt!

Pech onderweg is altijd vervelend, goed geholpen te worden is dan erg fijn.

Alles was in orde.

Alles was o.k.

Vriendelijke en betrouwbare vakmensen.

aa

Zeer goede dealer, vakkundig, klantgericht, snel, al jaren erg tevreden. Aanrader!

meesterlijk vakmanschap

betrouwbaar en vlot

zeer goed geholpen

Vriendelijk en deskundig personeel.

De Renault Captur bevalt prima

De eerste ervaring met de nieuwe Captur is prima! . Wel is het ontdekken hoe het allemaal werkt.

Goede en vriendelijke medewerkers.

Snelle onderhoud en apk.

Werd snel geholpem

Pech met de auto!! Auto moest naar de garage, hij werd opgehaald! Snel werd bekeken wat er aan de hand was. Werd netjes gebeld, wat de kosten waren etc. De auto kon gelukkig snel gerepareerd worden! Mijn e-mailadres is veranderd: Nynkegeertsma1946 @gmail.com

Correct bedrijf

Een autobedrijf met een uitstekende service !!

Beste Renault dealer die er bestaat

Klant vriendelijk.

Het is een keurig bedrijf met aandacht voor de klant als mens. Mooie rustige koffie hoek waar je prima een bakje koffie naast het krantje kunt drinken.

Heel goed bevallen

Goed geholpen bij de receptie en ook door de werkplaats teceptie

Prima service!

Vlotte afhandeling en goede service, direct een melding gekregen dat auto weer beschikbaar was.

Goede afhandeling van toch wel een groot probleem qua schade en kosten aan onze Zoe. Gelukkig heeft Jacob Eelkema in goed overleg met Renault de kosten kunnen beperken.

Fijn bedrijf

Auto voor keuring en servicebeurt geweest,kon er op blijven wachten maar zijn in Kollum koffie wezen drinken en broodje gegeten.alles was weer top geregeld

Zeer persoonlijk en deskundig advies

Zeer persoonlijke en deskundige begeleiding bij de aanschaf van onze eerste electrische auto. Ook bij randzaken zoals aanschaf van laadpaal en subsidie aanvraag werden we van deskundig en goed advies voorzien. Alle lof voor de medewerkers!

Prettige garage met vakmanschap

Uitstekende service

Afspraak op tijd en correcte informatie!

De aankoop van mijn auto was een dag met een gouden randje!

Ze hadden er echt een feestje van gemaakt bij auto Beerda. De auto mooi ingepakt en ik mocht hem zelf onthullen. Vervolgens een hele goeie uitleg gekregen en zelfs nog een ritje gemaakt met de verkoper, even wennen aan een elektrische auto. Ze namen alle tijd ervoor. Wat fijn!

fantastisch

heel vriendelijk geholpen. Service heel goed

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum