Vriendelijk en meedenkend
Altijd een prettige behandeling bij onderhoud en in de omgang. Zeer tevreden. Altijd een vriendelijk woord en goede service.
Vertrouwd adres. Ik koop er een auto ongezien.
APK naar volle tevredenheid uitgevoerd en auto via de wasstraat(service ! ) terug ontvangen.
klantvriendelijk, goede service, betrouwbare informatie.
Altijd correct snel en deskundig!
snelle hulp met lekke band.
positief. Zij hebben geholpen bij import van mijn auto en dit keurig en tegen redelijke prijs helemaal afgehandeld.
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend vriendelijke mensen en ze helpen je aan alle kanten zijn zeer klantvriendelijk
Zeer attent, super aardig en meedenkend en betrouwbaar, ook voor mensen met een laag budget! Ik moet de auto nog ophalen volgende week.,maar ik heb er volledig vertrouwen in!! Ik beveel dut bedrijf aan TOP
Vakkundig goed bedrijf
positief
prima service
Ronduit uitstekend! Plezierig, attent en betrouwbaar. M.b.t. vraag 3 (Prijs/kwaliteit): dat kan ik eigenlijk niet beoordelen. De kwaliteit is goed en de prijs voor mij geen probleem, maar ik heb daarin geen vergelijk!
Afgelopen week stond ik met een kapotte autoband langs de weg, op een drukke zaterdag rond de klok van half 5 had Autobedrijf Baltes nog tijd om mijn hiermee te helpen. Een kwartier nadat ik gebeld had kon ik alweer verder met mijn rit. Top service!