Laden reviews...
70 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat de uitleg helder is, de deskundigheid hoog en het personeel vriendelijk is. De service wordt als betrouwbaar ervaren en de kosten zijn transparant. Afspraken worden snel gemaakt en nagekomen, en er is aandacht voor follow-up. De ervaringen suggereren een consistente kwaliteit van service.
ben al vele jaren lang trouwe klant en blijf dat ook
5 October 2025
Rene
lisse
Prettig dat ze bij reparaties altijd even uitleggen wat er mis was. Je kunt ze alles vragen, ze blijven meedenken. Supermensen, superbedrijf!
1 October 2025
Sonja
Sassenheim
Goede voorlichting, juiste inschatting van kosten, kopje koffie en op tijd klaar!
1 October 2025
Ben
Voorhout
Goede hulp bij probleem. Vriendelijke mensen.
18 September 2025
Andre
Oegstgeest
De garage denkt met je mee. Er worden geen overbodige handelingen verricht. Zij overleggen met je wat er gedaan moet of kan worden. Zij proberen geen onnodige kosten te maken.
15 September 2025
Nora
Voorhout
Duidelijke uitleg en snel geholpen
9 September 2025
Snel en deskundig
2 September 2025
J.C.L.M.
WARMOND
Alles weer snel geregeld!
30 August 2025
Peter
Sassenheim
Goed en duidelijk geregeld!
26 August 2025
Ton
Sassenheim
Prima deskundige zorg voor mijn auto
19 August 2025
Jan
Noordwijk
Snel en naar tevredenheid geholpen.
18 August 2025
Ank
Vugs
Al vijftig jaar kom ik bij Autofirst Willem Bakker. Al die jaren is het onderhoud en de ondersteuning uitstekend verlopen. Snel, accuraat en steeds op voorhand goed geïnformeerd over de kosten van de ingrepen.
18 August 2025
Fons
Leiden
Voortreffelijke service!
13 August 2025
H.
Gouda
Vriendelijke mensen met een eerlijk advies ookal was de boodschap niet fijn om te horen
11 August 2025
Rob
Beets
Altijd alles vlot en goed geregeld zonder gedoe. Kost geld, maar dat hou je toch met spullen.
28 July 2025
William
Leiden
Wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de nodige reparaties. Ik heb er alle vertrouwen dat het onderhoud vakkundig wordt uitgevoerd.
19 July 2025
Henk
Hoeksche Waard
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan met een kopje koffie, en reparaties/onderhoud wordt correct volgens afspraak uitgevoerd.
17 July 2025
Jos
Sassenheim
Plotseling functioneerden de gasveren van mijn achterklep niet meer. Bij een kort bezoek aan de garage om het probleem te laten zien, kon ik gelijk een afspraak maken om de volgende dag twee nieuwe gasveren te laten monteren. Ik kon er op wachten. Helemaal top.
15 July 2025
Kees
Voorhout
Fijn geholpen weer. Service is uitstekend.
7 July 2025
Riet
Lisse
Distributie riem vervangen van Opel met Puretech motor voor de opgegeven prijs en binnen 1 dag. Gratis leenauto mee. Bedrijf komt heel betrouwbaar over.
2 July 2025
Zie hierboven.
27 June 2025
Mark Van der Bent
Voorhout
Op zoek naar een occasion maakte ik her en der proefritten. Uiteindelijk uitgekomen bij AutoFirst was ik , Citroën fan, blij verrast met diverse modellen Citroën om uit te kiezen.
22 June 2025
Wanda
Lisse
Wij hadden vroeger onze auto's altijd in onderhoud bij Willem Bakker, maar zijn inmiddels verhuisd naar een ander deel van het land. Nu kregen wij in de buurt van Leiden overwacht pech met onze auto. Na een telefoontje konden we de auto door de sleepdienst bij Willem Bakker laten brengen. Hij maakte tijd vrij voor een eerste diagnose, heeft het benodigde onderdeel besteld en heeft de auto na ontvangst hiervan vakkundig gerepareerd. Met een heldere communicatie over wat er aan de hand was en wat de reparatie zou gaan kosten, en een vriendelijke ontvangst heeft Willem Bakker ons ook deze keer weer bijzonder plezierig geholpen.
20 June 2025
Johan