Prima👍 Ga zo door!
Snel geholpen, goede service.
Prima bedrijf, goed advies, vriendelijke mensen
Vriendelijk, service gericht en deskundig.
Deskundig en vol passie voor het franse automerk. Duidelijke uitleg van wat het euvel is geweest nadat de reparatie is uitgevoerd.
Snelle service, vakkundig advies, transparante prijsopgave vooraf bij grotere reparaties, zeer klantvriendelijk, servicegericht, vrijblijvend... Zonder twijfel, gewoon doen!
Service is hier ook werkelijk service
Zeker een Goed ervaring.
prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede en duidelijke service , regelmatig terug koppelingen gehad tijdens de reparatie .
Als altijd (tweeënveertig jaar klant) uitstekend!
Weer uitstekende service van Willem Bakker. Snel geholpen. Citroen dealer had rubber van remklauw kapotgemaakt.
Goede service en zeer vakkundig. Beter dan sommige grote dealers van Citroen. THP motor van Citroen C5 zeer vakkundig en uitgebreid onder handen genomen.