auto weggebracht voor jaarlijks onderhoud en apk. zoals gebruikelijk is vooraf gemeld wat er moet gebeuren met prijsopgave. auto was dezelfde dag weer klaar en rijdt weer prima. en nog bedankt voor de leenauto
Goede en duidelijke informatie over het probleem en de oplossingen. Duidelijke instruiktie om problemen in de toekomst te voorkomen
Zeer vakkundig en klantvriendelijk.
Deskundig bedrijf, met houtsnijdende uitleg. De auto rijdt telkens, na ieder bezoek weer als een soepel naaimachientje!
Zeer positief; vakkundig en klantvriendelijk
Een storing aan je auto is nooit fijn, dat daar een behoorlijke prijskaart aanhangt maakt dit nog zuurder. Maar de manier waarop Willem Bakker mij hierin heeft geadviseerd, de ruime tijd die hij hiervoor heeft genomen, maakt mijn ervaring met dit bedrijf tot een succes. Ik heb geen verstand van auto\'s en heb al snel het gevoel dat men daar \"gebruik\" van wil maken. Doordat ik vanaf het eerste moment serieus genomen ben en steeg mijn vertrouwen in de aanpak van Willem Bakker. De gehele ervaring is minimaal net zoveel waard, als mijn auto die nu weer als een zonnetje rijdt. Hartelijk dank!
Altijd vlotte afhandeling en geen verrassingen. Van te voren overleg bij grote reparaties.
Prima en betrouwbaar
Goede service.nette behandeling.
Prettig en zakelijk op een manier waar veel collega\'s iets van kunnen leren !
goed.
Bij aankomst werd ik netjes geholpen, ik had een afspraak gemaakt voor een diagnose van mijn THP motorblok (Inlaat reiniging). Willem gaf netjes uitleg hoe zo\'n THP blok nou in elkaar zit en de \"kwalen\" ervan. Echt iemand met een vakkennis op het gebied van THP Motoren. Zeker een aanrader voor anderen !
Al ruim 30 jaar heeft Willem Bakker mijn auto \'s zeer vakkundig onderhouden en gerepareerd. Afspraak is afspraak. Vriendelijk en prima service.
Zeer open en eerlijk uitleg.
Duidelijke communicatie en goede kwaliteit
Goed bedrijf goede service
Goede en snelle service
zoals altijd prima, zonder onverwachte verassingen
Prettig en correct