zonder meer een super ervaring,vele andere zaken mee gemaakt maar dit is klasse
Super aardige mensen maar komen slecht hun afspraken na Auto heeft een week bij de dealer gestaan omdat er 5 terugroepacties op zaten dus niet helemaal nagekeken voor aflevering. Zouden voor een handleiding zorgen nu enkele weken gewacht maar nooit iets gezien. Het bedrijf komt een beetje amateuristisch over jammer want het zijn super aardige mensen.
Wij hebben onlangs een Renault Master gekocht en wij werden heel fijn geholpen. Afspraken werden keurig nagekomen en prima service. Verder nette mensen zonder poeha! Ik zou zeer zeker Vissinga adviseren bij mijn collega\'s.
Hele goede ervaring met Vissinga Bedrijfswagens! Denken mee met de klant, super goede service en altijd bereikbaar. Enkel prachtige bussen voor de deur, geen snelle handel en rommel bussen. Aanrader!
Dit is een beddrijf waar de eigenaar staat en houd van zijn produckten ofdat hij het zelf koopt of in moet rijden. Erg vriendelijk en staan je graag en snel te woord. Een top service.
via via ben ik bij Vissinga terecht gekomen. Aardige en behulpzame mensen. Nuttig advies gekregen over welke bedrijfswagen het beste bij mij past. ook werd er geen haast gemaakt door verkoop praatjes en opdringerige opmerkingen. Ik kreeg alle tijd om rustig alles te overdenken en een beslissing te nemen.
Professioneel bedrijf met vriendelijke, klantgerichte benadering.
Betrouwbaar, snel en zakelijk
Heel erg tevreden over de bus maar ook over de prettige manier van zaken doen , bedankt !
Everything fine Goodyear comunications
Onze eerste, maar zeker niet de laatste auto, van Vissinga. Was de eerste grote aankoop voor ons bedrijf, maar wat een service, klantvriendijk, goed advies en zeer zeker een aanrader. Niks snelle jongens in het standaard uniform grijs pak lila stropdas en bruine schoenen, die een glad praatje afdreunen. Nee jongens met twee voeten op de grond en bereid om nog energie in de klant te steken..... Boris, nogmaals bedankt voor het zorgen dat we donderdag ipv over een week, weg konden rijden, zodat hij maandag ingezet kan worden. Echt een tip bedrijf......
Ik ben erg blij met Ava.Kan altijd op hen rekenen en zij denken goed mee als er problemen zijn.Deskundigheid en vriendelijkheid gaan bij dit bedrijf hand in hand. Ditty
Vriendelijk en alles volgens asfpraak. Ik ben zeer tevreden.
Pas een bedrijfsauto gekocht. prettig bedrijf, goede service en vriendelijke personeel.
Een Renault master met Citybox aangeschaft
Prettig bedrijf, erg vriendelijke mensen, TOP bedrijf
Goede service, klantvriendelijk, wordt netjes terug gebeld en op de hoogte gehouden. over het algemeen Super.
Super kundig personeel Vriendelijk personeel Behulpzaam en evt een leenauto Ga ik zeker weer naar toe.....
Zeer spontane en aardige verkoper. Voor mij de reden om daar te kopen. Tevens goede en snelle service
Ben al jaren klant bij Vissinga. Mijn vader komt er zelfs al zo\'n 40 jaar. Altijd is er tijd voor je, altijd zijn er goede oplossingen... kortom: een heel goed bedrijf met een heel goed team!