Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bij dit garagebedrijf wordt een auto nog echt goed onderhouden en gerepareerd. Vervangen van onderdelen alleen indien dit echt noodzakelijk is. Fijne informele sfeer. Wat ook een groot pluspunt is, is dat indien er iets onverwacht kapot gaat men altijd probeert een oplossing te vinden. Kortom een garagebedrijf waar ik graag mijn auto breng.
12 April 2026
Roy Van de pijpekamp
Amersfoort
Nick communiceert prettig en helder. Bij reparatie/onderhoud keuzes neemt hij je vooraf goed mee in de afwegingen en kosten. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent. Ik kan deze garage van harte aanbevelen.
30 November 2025
Stephan
Amersfoort
Mijn VW Polol is jarenlang goed onderhouden door klantvriendelijke Nick en zijn vader.
30 May 2023
Walter Broekema
Leusden
Nick komt afspraken na en communiceert uiterst correct. Houdt je op de hoogte en werkt op basis van vertrouwen en eerlijkheid. De persoonlijke benadering en mee denken met de klant en zijn budget is erg prettig. Fijn dat dit soort vakmensen er nog zijn.
1 June 2022
R. Barchetta
Amersfoort
Mijn komende Volvo gaat natuurlijk!!! ook bij Auto Veer in onderhoud. Top!!!
8 December 2021
Jaap Satter
Amersfoort
Ik ben heel blij met deze garage. Mijn vorige auto is heel deskundig onderhouden. Eergisteren mijn nieuwe skoda opgehaald. Ik heb veel vertrouwen in deze garage, ik heb andere ervaringen met garages. Voor mij een dikke 10.
29 March 2020
Kees
Amersfoort
Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Ik laat de zorg voor mijn auto al jaren over aan Auto Veer.
18 August 2019
Gerda Jongerden
Doorn
Prima kleinschalig bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant. Een aanrader voor de mensen in het Leusderkwartier in Amersfoort.
8 July 2019
Albert H.
Amersfoort
Nick is zeer kundig, behulpzaam en vlot in de afhandeling. Wij komen hier al jaren met zeer goede resultaten.
21 June 2019
Wendy van der Helden
Amersfoort
Tot vanuit het buitenland is de service uitstekend en hartelijk. Kan niet beter.
21 December 2018
anoniem
Gedreven eigenaar met hart voor de zaak. Nick heeft net nieuwe skoda citigo voor me geleverd. Hiervoor jarenlang goede service aan mijn vorige auto.
18 May 2018
Nicolette Van kalleveen
Amersfoort
Altijd goed en snel geholpen. Mannen die het vak verstaan; geen vervangingsmonteurs, maar ouderwetse mecaniciens, hart voor het vak, en niet duur! Hebben al onze auto\'s (4 stuks) bij ze in onderhoud tot volle tevredenheid!
18 January 2018
Bas van Werven
Amersfoort
Bijzonder vriendelijke en duidelijke behandeling. Zeer vakkundig uitgevoerd onderhoud / rep. Doet wat het zegt.
7 November 2017
Paul van de Kolk
Hooglanderveen
perfect
26 September 2017
michel kraan
amersfoort
Voor onderhoud en apk naar garage van der Veer. En goede garage waar je duidelijk geholpen wordt. Ook fijn dat achteraf inzage in de gemaakte kosten mogelijk is. Is er iets kleins, dan kan het altijd tussendoor. Heel vertrouwd gevoel voor mijn auto.
12 July 2017
Wouter Hendriksen
Amersfoort
Geweldig bedrijf. Kleinschalig, vakkundig en persoonlijk
26 April 2017
Clemens Habes
De Wijk
2 March 2017
anoniem
Super aardige mannen, vader en zoon. Luisteren goed en zijn kundig en eerlijk. Vervangen geen dingen als dat niet nodig is enz heb nooit het gevoel dat ze me belazeren en dat is me elders wel degelijk eens overkomen. Ze bellen netjes of ze een reparatie mogen doen of iets mogen vervangen , dat vind ik heel prettig en correct!
7 June 2016
Mirjam Van der Horst
Amersfoort
Vrijdag 4 maart telefonisch contact gehad met de Hr. Veer betreft ABS lampje bleef branden, hij gaf het advies voor een garage in Leusden om eerst naar de zekering te kijken. 9 van de 10 keer lag het hier aan. Hij had het goed
4 March 2016
Dave
Leusden
Zowel voor mijn eigen auto als die van mijn dochters al een paar keer voor APK en onderhoud geweest. Zeer deskundig en klantgericht bedrijf met uitstekende service!
2 January 2016
Frank de Bree
Amersfoort
Geweldige service , vriendelijk, eerlijk en bovenal zeer kundig.
29 June 2015
B. Abrahamse
Amersfoort
Van de dertig jaar dat deze garage bestaat, ben ik al 26 jaar een tevreden klant.
25 March 2015
Hans
Baarn
Auto Veer is een garage zoals een garage zou moeten zijn! De persoonlijke benadering vind ik zeer prettig. Er wordt echt geluisterd naar de vraag die je als klant hebt. Je krijgt een goede en begrijpelijke uitleg en er vindt altijd overleg plaats voorafgaand aan de reparatie. Top!
6 March 2015
Margreet S
Amersfoort
Vriendelijk, eerlijk, kennis van zaken
1 February 2015
philip habing
Amersfoort
Al een paar jaar klant en de service is top, dit is zoals een garage in mijn ogen hoort te zijn, je bent hier echt nog klant, fijne mensen
10 January 2015
Joost