Ik heb er mijn auto gekocht en in onderhoud. Als er problemen zijn kan ik snel terecht. Ik wordt vriendelijk geholpen. Ik heb vertrouwen in de deskundigheid door de open manier van communiceren. Helaas blijft ondanks een boel inspanningen om het probleem te verhelpen een controlelampje branden van het motormanagement.
Klantvriendelijk, Vakkundig
Vriendelijk, zeer klant gericht, flexible, kwaliteit service, meedenken
Ik kan niets anders zeggen dan TOPPIE . Hij doet zijn naam eer aan ! ik kom al jaren bij Autotop en niets anders dan lof .
Al vele jaren ben ik klant van dit bedrijf. Ze hebben me altijd goed geadviseerd en geholpen het. Ze zijn erg betrouwbaar. Je weet als er iets gedaan moest worden het 00k gedaan wordt en ht dan ook echt nodig is. Ze zijn altijd vriendelijk en denken met je mee. Ik hoef geen andere.
Zeer nette garage, kostbare reparatie\'s altijd in overleg, en betrouwbaar.
Altijd goede ervaringen met Ronald en Peter en de rest van het personeel en nette service. Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen ben erg tevreden.
Mijn ervaring met dit bedrijf is TOP
vriendelijk en vak bekwaam personeel
2x een Auto in de onderhoud. (incl. winterbanden)
Een afspraak maken gaat heel eenvoudig; het bedrijf is altijd goed bereikbaar. De telefoon wordt altijd snel opgenomen. Het afspraakgesprek is altijd heel prettig en vriendelijk en er wordt altijd gevraagd of er specifieke zaken zijn die de aandacht verdienen en de ervaringen met de auto van de laatste tijd. Een vervangende auto is altijd mogelijk. De ontvangst bij het brengen van de auto is zeer vriendelijk en ook dan wordt uitvoerig gevraagd of er nog speciale wensen of opmerkingen zijn. De vervangende auto staat altijd netjes klaar. Mochten er tijdens het onderhoud of APK zaken zijn die afwijken van datgene wat afgesproken is of verwacht mag worden, dan wordt altijd telefonisch kontakt opgenomen en om een akkoord gevraagd voor eventuele extra zaken. Als de auto klaar is wordt altijd een SMS\'je of een telefoontje gedaan, zodat je zeker weet dat de auto weer gereed is. Bij het afhalen van de auto is er altijd goede en vriendelijke uitleg over hetgeen aan de auto is uitgevoerd. Ook wordt, indien van toepassing, aangegeven waar op gelet moet worden of aandacht verdient en worden zaken aangegeven die een eerstvolgende keer eventueel dienen te gebeuren. Al met al een zeer goed autobedrijf met zeer prettig en vriendelijk personeel. Een aanrader. Ook de zomer-/winterbandenservice ik prima. Ik koop al tientallen jaren mijn auto\'s bij Autotop en altijd naar volledige tevredenheid. Mijn volgende auto zal ik ook weer bij Autotop aanschaffen en in onderhoud geven.
Al jaren kom ik met mijn 525D voor onderhoud en APK bij Autotop en wordt altijd vriendelijk en gastvrij geholpen. De rekening wordt altijd netjes toegelicht en bij grotere reparatie wordt er altijd eerst even gebeld.
Wij doen al jaren zaken met Autotop, de service staat op een erg hoog nivo, en als je het bedrijf binnenstap, is het net of je bij de \"Autotandarts\" bent. In de werkplaats kun je van de vloer eten, en alles is zo geordend dat je met een goed gevoel je auto achterlaat. Het uitgevoerde werk wordt duidelijk toegelicht aan de hand van de nota, kortom SUPER! ga zo door
Altijd een prima en snelle service.