Heeft een totaal van 170 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment99%
De reviews prijzen consequent het vriendelijke en professionele team en noemen betrouwbare service en heldere toelichting. Diagnostiek en kosten worden transparant uitgelegd en BMW-kennis wordt vaak genoemd als pluspunt. De ervaringen kenmerken zich door snelle reacties en bereidwilligheid om te helpen, wat leidt tot terugkerende klanten. Over het algemeen is de service betrouwbaar en van hoge kwaliteit.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
BMW-kennis
Gebaseerd op 10 reviews
Duidelijke communicatie en goed onderbouwd
Beurt aan m’n bmw 1 serie laten uitvoeren en bijzonderheden die ik had keurig opgelost.
Kreeg wel eerst een prijsopgave van de werkzaamheden dus geen verrassingen achteraf.
Kreeg de auto van binnen en buiten schoon terug!
Fijne ervaring
19 September 2026
Alex
Fantastisch!!!!!
Blij dat dit soort bedrijven nog bestaan waar service en de klant nog met vlag en wimpel bovenaan staan. Ik zou ze bij iedereen in mijn kennissenkring met een gerust hart aanraden.
15 August 2026
Paul
Gewoon een top garage
Snelle service. Als er wat is staan ze meteen voor je klaar.
16 July 2026
Dennis
Top service!
Perfecte en betrouwbare service, super garage en vriendelijk en behulpzaam personeel!
11 July 2026
Kim
Zaandam
Kreeg zowat een nieuwe auto terug, zo schoon reed weer heerlijk. Service is top. Auto wordt gehaald en gebracht. En klantvriendelijk.
27 June 2026
Tom
Koog aan de zaan
Helemaal top!
Fijn bedrijf om je auto in onderhoud te hebben!
26 June 2026
Bart
Krommenie
Goed geholpen en alles wat moest gebeuren is goed uitgevoerd en ook uitgelegd waarom.
16 June 2026
Robin
Purmerend
Correcte behandeling en afspraken worden stipt nagekomen
Zie hierboven vermeld
24 May 2026
Nico
Uitgeest
Fantastisch!
Uiterst vriendelijk en prettige mensen.
Alles is verder zeer correct, zakelijk en conform afspraken uitgevoerd.
20 May 2026
Paul
Netjes en betrouwbaar
Erg net bedrijf, snelle diagnose en communicatie/offerte over de kosten. Zowel telefonisch toegelicht en per email toegestuurd
Ervaring en kennis van BMW is voor mij een extra plus.
Auto staat bij meerdaagse klus veilig binnen of op het eigen terrein achter gesloten hek.
Een aanrader, ik kom terug als vaste klant.
15 May 2026
Wim
Westzaan
Vriendelijk ontvangen en goed gerepareerd.
Mijn auto weer als bijna nieuw. Reparatie prima uitgevoerd en vriendelijke mensen. Dat vind ik fijn.
29 April 2026
Karin
Zaandam
Aardige vaklui, klantvriendelijk en betrokken
Niets aan toe te voegen, anders wordt het slijmerig
5 April 2026
Henk Leguyt
Zeer positief
Bedrijf denkt mee en is flexibel,
20 March 2026
Jeroen van Delft
Westknollendam
Snelle uitstekende service
Op zondag een probleem geconstateerd, maandag middag verholpen, ondanks dat ik niet eerder bij Autotop ben geweest.
Dit bedrijf is het aanbevelen waard.
22 January 2026
Vincent
Koog aan de Zaan
Fijne garage!
Fijne garage, goede service en ze denken echt met je mee.
19 January 2026
Bart
Zeer behulpzaam!
Staan altijd voor je klaar.
25 October 2025
Jaap
Zie omschrijving
Prettige, en professionele service bij een garage met veel BMW ervaring
12 September 2025
Cornelis
Niets op aan te merken
er is goied meegedacht in de verwisseling en vervanging van de banden.
26 November 2024
Ron
Wormerveer
Uitstekende service
Vriendelijke medewerkers, kleinschalig,m overzichtelijke schone werkplaats, duidelijkheid over service, offerte. Een 10!
14 November 2024
Wietske
Wormer
erg goede service en reparaties
zie bovenstaand bericht
8 November 2024
edwin koning
Krommenie
Altijd zorgvuldig en heel goede service.
Wij zijn al heel lang klant bij Autotop, en altijd heel tevreden.
Vriendelijk, nauwkeurig, behulpzaam en servicegericht. De paar keer dat we pech hadden, werd de auto altijd heel snel gerepareerd.
Met een vraag kun je altijd even langskomen. Echt heel goede ervaring!
20 October 2024
Mariska
Amsterdam
Snel goede service
Knipperlicht was stuk, ondanks dat zij vol zaten toch tussendoor geholpen. Echt Top
16 July 2024
Philip
Uitstekend geholpen.
Goede dienstverlening en betrouwbaar.
18 March 2024
Peter
Alkmaar
Onderhoud en apk
Ik ben zeer tevreden, kreeg vooraf prijsopgaaf wat het zou gaan kosten. Daarna een berichtje uw auto staat klaar en vervolgens is de auto ook nog schoongemaakt, super !
25 June 2023
Ingrid