M.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.640 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen het team consequent om professionaliteit en vriendelijkheid. De service verliep vlot met attente ondersteuning en betrouwbaar advies. De algehele ervaring werd zeer positief beoordeeld, met nadruk op vertrouwen en duidelijke communicatie. Het proces voelde vanaf het begin welkom en efficiënt aan.
M.
Prettig kundig contact.
G.
B.J.
GENEMUIDEN
Ik word altijd goed en prof geholpen
T.Y.
ALMERE
Behulpzaam en zorgvuldig
9 January 2023
W.L.
ZWOLLE
gemakkelijk een afspraak gemaakt en een vriendelijke en fijne uitvoering.
9 January 2023
E.H.H.
Fijn personeel.
6 January 2023
A.M.M.
KAMPEN
Mijn ervaring met deze garage is goed.
3 January 2023
B.
STAPHORST
Na het bellen met de garage dat mijn auto het niet meer deed. Snel alles geregeld
2 January 2023
H.W.
HASSELT
Met het niet meer aanwezig zijn van GertJan is ook de aanwezigheid van het inlevingsvermogen weg. Zowel bij verkoop, werkplaats als de directeur is geld verdienen belangrijker dan de klant. Jammer van deze garage waar we voorheen erg tevreden over waren. We hebben een van onze Renaults inmiddels ingeruild voor een Ford. Met dit soort service van zowel de dealer als van Renault Nederland zal de tweede Renault ook niet meer zo lang bij ons zijn.
1 January 2023
R.
DRONTEN
Bij bandenwissel meteen remmen bekeken en advies gekregen over onderhoud.
1 January 2023
A.A.M.
Biddinghuizen
APK, winterbeurt, 2 nieuwe banden, helemaal goed. Ik kan de winter (als die nog komt?) gerust tegemoet gaan!
28 December 2022
J.
KAMPEN
Dat Van Kesteren voor kwaliteit gaat dat was al bekend. Klanttevredenheid is hier een onderdeel van. En dat vind je bij Van Kesteren. Zorgen voor kwalitatief goed werk levert een tevreden klant op. Onze Clio moest voor een grote beurt en daarbij kwam dat een tweetal banden bijna op waren. Na goed contact en overleg is dit uitgevoerd naar wens van de klant.
28 December 2022
Peter Krabbe
VOLLENHOVE
Goede service en vriendelijke benadering door de medewerkers. En goede uitleg van de gedane werkzaamheden.
27 December 2022
F.
KAMPEN
Uitstekend geholpen door Maarten van de werkplaats receptie
27 December 2022
A.
KAMPEN
bedrijf waar je op kunt vertrouwen ook met afspraken maken. Karel
K.W
Alles volgens afspraak
A.G.
H.J.M.
KAMPEN
Prima garage, klantvriendelijk, goede communicatie en goede service.
HASSELT
De Clio is uitstekend uitgelijnd!!
Truus Appelo-Kingma
Giethoorn
Correct , je weet waar je aan toe bent. En vriendelijk personeel .
Greetje
GENEMUIDEN
Nadat de auto voor een grote beurt is geweest en de winterbanden zijn gemonteerd blijkt een dag later dat de banden niet juist zijn gekoppeld met het systeem van de auto waardoor we een foutmelding krijgen. Hiervoor weer terug moeten rijden naar de garage.
MEPPEL
Zoals gewoonlijk goed.
SWIFTERBANT
Al jarenlang goede ervaringen. Zo ook deze keer weer. Van harte aanbevolen
S van der Velde
Elburg
De reparatie aan onze Twingo GT van bouwjaar 2007 super uitgevoerd. Netjes verlopen , optijd klaar en een fijne communicatie. Een cijfer 10 meer dan waard! Ga zo door en tot de volgende keer!
19 December 2022
Korneel