Wordt altijd prima geholpen bij van Kesteren

Heb altijd een prima ervaring met van Kesteren in Kampen. Je wordt er altijd goed geholpen en ook de medewerkers zijn altijd vriendelijk en als een onderdeel niet vervangen hoeft te worden wordt dat ook niet gedaan. Alles gaat uiteraard in overleg met de klant. En niet onbelangrijk, de koffie staat altijd klaar.

Alles goed geregeld kom makkelijk mijn afspraak verzetten zonder probleem

Heel goed

Goed overleg

Klantvriendelijk bedrijf

Duidelijke afspraken.

Prettige service.

Goede deskundigheid, klantgericht.

Goede, eerlijke service

Ik ben nu een jaar lid bij Van Kesteren. Ik heb mijn auto daar aangekocht en deze deal verliep zonder problemen. Ik werd goed geïnformeerd en ook bij de afgelopen APK kreeg ik goed advies en werd er rekening gehouden met mijn wensen.

Top! Werd dezelfde dag nog geholpen.

Klantvriendelijk,snelle service

Prima service en vriendelijk personeel.

Volgens afspraak

Goed overlegd, prima uitgevoerd.

Goede service met duidelijke uitleg

Goed uitgevoerd. Prima service Klantvriendelijk

Meedenken en erg goede service

Door omstandigheden kon ik mijn auto niet ophalen na een onderhoudsbeurt. Wat schetst mijn verbazing: hij werd kosteloos op mijn oprit gebracht! Dat vind ik pas service!

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed.

Deels niet geleverd wat is besteld

De oprijrail voor het fietsenrek past niet. Verkeerd besteld of geleverd. Verder wel goed geholpen door de verkoper. Hopelijk komt de goede rail Spoedig.

Geen verassingen bij dit autobedrijf.

Vriendelijke ontvangst, leenauto tegen zéér scherp tarief. Keurig overleg over eventuele extra reparatie. Tevreden weer naar huis.

Goede communicatie

Altijd een betrouwbare garage ze denken met je mee en zijn vriendelijk

Goede bedrijven zowel in kampen als in Zwartsluis . De monteurs in Zwartsluis ken ik pesrsoonlijk die zijn bekwaam. Het personeel van beide vestigingen zijn vriendelijk.Gr.J.B.

Weer geheel volgens afspraak

Snel en vakkundig

Ben zeer tevreden.

Goede vakkundige service, vriendelijke behandeling, vind bij een probleem altijd een oplossing.Tot nu toe de beste garage die ik gehad heb. Ben zeer tevreden over garage v Kesteren.

Snel en goed geholpen.

Dit bezoek ging vlot. Het resultaat moeten we nog even afwachten.

prima geholpen zoals altijd!

Zoals altijd ben ik weer prima geholpen. De kosten waren vooraf doorgesproken, de auto was op tijd weer klaar.

Staan altijd voor me klaar.

uitstekend

Prima uitgevoerd

Gewoon goed

Ondanks een misverstand over de tijd van de afspraak, toch prima opgelost. Ook de airco werkt weer prima.